-
מה שעוזר לי זה לקרוא סיפורי לידה קלים ... הכנסתי קצת אופטימיות למחשבות וזה עוזר בהפחתת הלחץ , תחפשי באינטרנט סיפורי לידה קלים ומהירים ככה שתתעודדי קצת .
שיהיה בהצלחה :)
-
תחשבי על הטוב...
על איך כל כאב מתקרב אותך לרגע שבו תיראי את הדבר המושלם הזה
תחשבי טוב יהיה טוב
תיזרמי תהני את עוד תתגעגעי לזה...
אל תתחילי לחשוב על דברים ולדמיין מה יהיה
יהיה בסדר בעזרת השם!
-
ציטוט:
פורסם במקור על-ידי לולי 22
תחשבי על הטוב...
על איך כל כאב מקרב אותך לרגע שבו תיראי את הדבר המושלם הזה
תחשבי טוב יהיה טוב
תיזרמי תהני את עוד תתגעגעי לזה...
אל תתחילי לחשוב על דברים ולדמיין מה יהיה
יהיה בסדר בעזרת השם!
-
תודה רבה בנות , אני מנסה בכל כוח , אבל לצערי המצב הנוכחי במדינה עוד יותר מגביר לי את לחצים , בוכה מול טלויזיה , כל זמן חושבת על בן הגדול שלי (בן 14) שבעזרת השם עוד 4 שנים צריך להתגייס , בקיצור הכל ביחד גם פחדים שלי על לידה וגם כל מה שקורה מסביב ואני בן אדם מאד רגיש ולוקח ללב , אפילו עוד לא יצא לי ללכת לחניות בשביל עוברי , האזעקות במרכז הארץ עשו את שלהם , בעלי אומר מנסה להרגיע אותי בכל דרך אפשרית , אומר לי אנחנו נקנה יש עוד זמן , שזה עוד יותר מכעיס אותי , אומרת לו שלא מושכים דברים כאלו עד דקה 90 ולא מבין על מה המהומה.
/]
-
אולי כדאי לדבר עם מישהו מקצועי..
פסיכולוג/דולה/מיילדת
יכול להיות שאפילו פגישה אחת תוריד את רמת הלחץ והחרדה
-
היי מרגו אני יכולה להגיד לך שאני ממש לא רציתי ללדת במצב הזה
והתפללתי לאלוהים שהכל כבר יגמר ושאני לא אלד במלחמה
ובאתי ללידה הזו כולי מלאת פחדים וחששות ובסופו של דבר הכל היה בסדר למרות שאצלי זו לידה
ראשונה וזה מאוד הגיוני שאני לא אדע מה מצפה לי אז עוד יותר זה הלחיץ אותי
והמצב במדינה גם הוסיף..
בכל אופן למרות שאצלך זו לא לידה ראשונה אני מבינה את הלחץ שלך
אבל כל לידה שונה מקודמתו אני בטוחה שבעזרת השם הכל יגמר והלידה תעבור הכי בקלות
והכי חשוב בידיים מלאות!!! ובעזרת האל המצב הזה יסתיים
חיבוקים
-
רחלי היקרה תודה רבה מותק על עידודים שלך , מאד מבינה אותך מאמי במיוחד אצלך זאת הייתה לידה ראשונה, תראי גם אצלי זה כמו ראשונה עבר די הרבה זמן מלידתו של בני הבכור , אז אני מרגישה את עצמי ממש טירונית בדבר הנפלא ואני לא מגזימה , בעלי שאצלו זה הכל לראשונה פחות מתרגש ממני ,ויותר רגוע , ולא מבין למה אני נמצאת במטח נפשי , מנסה להרגיע , אבל ההורמונים פשוט משתלטים עלי , וגורמים למריבות בינינו , מתפללת באמונה שלמה שכל חיילים שלנו יחזירו הביתה כמה שיותר מהר . כואב לראות את פרחים נקטפים לנו ככה.
/]
-
איך הייתי רוצה להיות אחרי לידה עכשיו!!!
אין על ההרגשה של אחרי לידה, זאת הרגשה כ"כ מיוחדת! גם בזוגיות וגם בכלל.
אז כיף לך! תהני מזה. אח"כ את עוד תתגעגעי...
שיהיה בשעה טובה! קל ומהיר
-
דיאנוש, איך את מרגישה?
תזכרי כל הזמן כמה חיכית לרגע הקסום הזה
תזכרי כמה מרגש הרגע בו מניחים אותו עלייך
כמה שהכאב והלחץ והחודשים האלו שווים את זה.
ברגע שהוא עלייך שוכחים הכל
-
שירוש היקרה אין לי שום ספק שברגע שהתינוק מגיע שוכחים מהכל, אני לא מתלוננת , חס וחלילה , פשוט משתפת אותכן בתחושות שלי , מתפללת שנזכה סוף סוף לשקט במדינה שלנו. אתמול יצאנו ראינו דברים , עשה לי טוב על הלב וקצת השתחררתי