היי לכולם... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם, אני ממש ממש חדשה פה. הגעתי לפורום בעקבות המלצה חמה שקיבלתי. אני ממש היום נכנסת לשבוע 21 ויש לי המון שאלות, תהיות וגם חששות..
    למשל: החזה שלי גדל ממש מעט עד כה, הוא עדיין קטן ואני ממש חוששת מנושא ההנקה כשתיוולד הקטנה. אמא שלי לא הניקה אותנו כיוון שלא היה לה חלב כלל. האם זה אומר שגם דיני נגזר?
5 תגובות
עמוד 1
  • היי. אין קשר לגודל החזה. בילד הראשון שלי לא גדל לי החזה אפילו בסנטימטר, הייתי B80 והנקתי עד גיל 7.5 חודשים
  • באמת זה ממש לא קשור לגודל
    אבל שמתי לב שבדרך כלל הרזות עם החזה הקטן מניקות עד גיל גדול ואלו השמנות עם החזה הענק מניקות קצת זמן...

אין לך סיבה לדאוג בכלל - אם תרצי להניק זה ילך לך ולהיפך
    בהצלחה מאמי והמשך הריון משמעמם

• אין שום קשר לגודל.

לי בהריונות לא גדל אפילו בחצי ס"מ
    אני די שטוחה...
    והנקתי את תהל כמעט שנה

מה שקורה בד"כ
    או לפחות מה שקרה אצלי
    אחרי הלידה שהחלב מתחיל לזרום
    הוא גדל לפחות ב-3 מידות. מי היה מאמין.

לרוב אין דבר כזה אין חלב
    יש דבר כזה חוסר ידע בהנקה ראשונית
    ואז החלב נגמר די מהר...
    כל עוד את מניקה נכון אין סיבה שיגמר.

• תודה רבה רבה לכן על התשובות! טוב לדעת שאני לא צריכה לדאוג בנושא הזה...
  • דינך לא נגזר , אני כמו שירה שטוחה ,הנקתי את הגדול 3 שנים
    את הקטן מניקה עדיין . אין קשר בכלל בין גודל החזה לבין כמות החלב ובטח לא בהריון וגם לא אחרי לידה .
    מה שכן אם אימך לא הניקה כי באמת לא היה לה חלב , ולא מחוסר נסיון או סיבה מבנית אצלה או אצל התינוק ,הייתי מצטיידת כבר בסוף ההריון בטלפון של יועצת הנקה מומלצת,מדברת איתה כבר בסמוך ללידה על החשש שלך ומזמינה אותה כבר בבית חולים כדי להסיר את כל הדאגות . יש הרבה מאוד סיבות לחוסר חלב אצל האישה , יש סיבות גנטיות ,שאכן יש בעיה בייצור החלב , לרוב אפשר להניק לפחות חלקית , יש צבים של מבנה שלא מאפשר להניק , יש מצבים של לשון קשורה אצל תינוק ולרוב זה גם מופיע אצל עוד ילד ,ואז אין הנקה יעילה ואין יצור נכון של חלב , ניתן לפתור בעזרת פעולה קטנה ופשוטה , יש עוד המון סיבות , למשל ניתוח קיסרי שהגוף בעצם לא היה מוכן ללידה , לא הייתה הפרשת הורמונים , לחלב יקח להגיע יותר זמן , אפילו שבוע ימים , זה לא אומר שלא צריך להמשיך להצמיד לשד פשוט לדעת שזה קורה ויש פתרונות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה