הריון שבוע 21 למה לצפות? ואיך יודעים שהכל תקין?... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי חבר'ה,

אני בהריון בחודש חמישי (שבוע 21)
    לא מרגישה שום דבר מיוחד וזה משגע אותי - איך יודעים שהכל בסדר?

חוץ מזה יש לי קלקול קיבה כבר כמה ימים (הפסיק ליום אחד וחזר), האם יש ממה לדאוג? הבנתי שחשוב לשתות אבל האם יש משהו חוץ מזה?

הרופאה שלי לא זמינה ואין רופא זמין כרגע בגדול.
    מישהי יודעת מה הפרוצדורה בד"כ? מה עושים כשמודאגים? למי פונים?
    אני במאוחדת, ונמאס אני לא מבינה איך המערכת הזאת פועלת... הרופאה שלי מקבלת פעמיים בשבוע ואף פעם אין לה תורים (לוקח מינימום 3 שבועות)

מתי יודעים להבחין בין מצב שהכל תקין למצב שיש לפנות לעזרה?
7 תגובות
עמוד 1
  • תשתי המון, ואם את מודאגת לכי להיבדק בשביל השקט שלך!
    את יכולה ללכת למיון נשים ושם יבדקו אותך ..
    בהצלחה תעדכני

• תודה.
    מיון בבית חוליים? ):
  • קודם כל זה שאת לא מרגישה עדיין שום דבר מיוחד- זה תקין.
    את תתחילי בעזרת השם להרגיש תנועות של העובר ממש בקרוב...

לגביי הקלקול קיבה- מסכימה, תדאגי שיהיו לך כל הנוזלים הנחוצים בגוף.
    ואני חושבת שפשוט תלכי לקופת חולים אחרת של מאוחדת ותראי רופא, לא משנה איזה,
    כדי שאם משהו באמת מדאיג ידעו להפנות ואתך לבדיקות המתאימות...

בהצלחה

• אני עזבתי את מאוחדת בגלל היחס המעצבן הזה! עברתי למכבי ובהרבה יותר טוב שם... יש לי רופא נשים שעובד 5 ימים בשבוע רופא מדהים ואיכפתי. אני מאוד מרוצה. במאוחדת הייתי מחכה חודש לתור לרופא כי שני הרופאים שעבדו איתם עזבו ולא היה רופא אז הביאו מישהו לפעם ב... ולי זה לא התאים.
    איזו שיליה יש לך? קדמית או אחורית?
    שלי אחורית, והתחלתי להרגיש בשבוע 17 תנועות. הבנתי שלמקום השיליה יש משמעות בהרגשת העובר.
    אם את לא רגועה, גשי להבדק, אין כמו שקט נפשי!
  • סביר להניח שהכל בסדר, גם קלקול קיבה תופעה שכיחה.

אבל אין כמו אינטואיציה פנימית
    אם אינך שקטה ממליצה לך לגשת ל-us שיגרתי

תנועות כבר התחלת להרגיש?...

• האם למאוחדת יש מוקד נשים? אני חושבת שאם תלכי למיון בלי הפנית רופא יחייבו אותך, לכן תלכי למוקד שלהם אפילו לרופא משפחה ותתעקשי על הפניה למיון... זה לא נורא, פעם עשיתי את זה והלכתי לרמבם והם היו ממש בסדר והרופאה שם עשתה לי בדיקה ממש יסודית. אולי יש להם מוקד נשים אבל בכזאת קופה קטנה אני בספק, למכבי למשל אין בצפון וזה ממש מעצבן.
  • תודה לכל העונות!
    הצלחתי להשיג היום תור בדחיפה לרופא והוא עשה אולטרסאונד ואמר שיש דופק- כך שהכל טוב :)

לגבי השלייה היא קדמית- מה זה אומר?

ממש תודה לכולן ושיהיה לכולנו רק בשורות טובות ושבת שקטה ונעימה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה