כאבי בטן תחתונה שבוע 19 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן, אני בשבוע 19+1 יש לי כאבי בטן תחתונה שאפילו בשכיבה לא עוברים.
    הכאבים באים והולכים.
    קרה למישהי? מה לעשות?
8 תגובות
עמוד 1
  • לי היו ממש כאבים בתחילת ההריון , אבל לא ניראה לי שזה נמשך עד שבוע 19,
    אם זה לא עובר לדעתי תלכי להיבדק,
    בהצלחהה
  • סביר להניח שמדובר ברצועות הרחם שנמתחות. הרחם גדלה בשבוע זה. אם הכאבים ממש חזקים ולא עוברים עד מחר תלכי להבדק. לא יזיק גם לשתות הרבה מים.
  • התכוונתי שהרחם גדל
  • תודה, זה קצת עבר לי. בדקתי בדופלר שלי ויש דופק רגיל. אם יחזור על עצמו אלך להבדק.
  • אם הדופלר הראה שהכל בסדר .. תהיי רגועה !
    אני בטוחה שזה בגלל שהרחם מתרחב לו .. גם אני סבלתי מכאבים בשבוע הזה ועוד הרבה אחריו :)
    תהיי סבלנית ;)

• אחת לשבוע - שבוע וחצי יש לי כאבים שונים אם זה באיזור הבטן התחתונה כמו כאבי מתיחה ואם זה באותו איזור כאבי מחזור. לדעתי זה התרחבות רחם/קפיצות גדילה, פשוט אין הסבר אחר כי תודה לאל הכל בסדר. אני לא בטוחה שזה עובר או אמור לעבור יש כאלה שלא חוות את זה אבל יש כאלה שכן כמו כל שאר הסמפטומים שחווים בהריון.

מה שעוזר לי זה לשתות מים - זה ממש מרגיע, ומנוחה בכל זמן שאפשר.
  • תודה רבה בנות, באמת נחתי שתיתי מים והכאבים עברו לי. אני עובדת כגננת וסייעת בגני ילדים, נאלצתי לא להגיע לעבודה כי זאץ עבודה יחסית פיזית וקשה ואני לא מסוגלת לנקות או דברים כאלה, לא תמיד צריך גננת מחליפה וזה היווה לי כבעיה. בעלי אמר שכדאי באמת שאשב לנוח בביתשהכל יהיה בסדר ואחרי הלידה אוכל לחזור לעבוד, המנהלת מחכה לי בסבלנות:)
    מעבר לכך שאני סטודנטית ולומדת מלאא שעות 4 פעמים בשבוע מ08:00-20:00 והדבר מחייב מנוחה אחרי שעות ישיבה ממושכות כל כך.
    מזלי שבעלי מאפשר לי לשבת בבית, כלומר- המשכורת שלו.
  • היי, מצטרפת לקולות כאן - גם אני בתחילת ההריון סבלתי מכאבים שפשוט היו מעירים אותי באמצע הלילה, כמו דקירות. וכשיו בשבוע 15 עדיין הרבה פעמים יש לי פתאום כאבים חדים, בדרך כלל באחד הצדדים למטה.... אם מתאפשר לך לנוח אז למה לא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה