לחוצה קצת :/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות , חייבת לשתף אתכן בהערכת משקל העובר שלי . אני שבוע 28 + 3 והערכת משקל היא 1700.
    עובר מאוד גדול . העמסת סוכר 50 שעשיתי יצאה תקינה .
    אני מאוד קטנה , לפני ההריון שקלתי 47 וגובה 156. ובעלי דיי גבוה אבל לא ענקי.
    אני ממש מפחדת שהמשקל מרמז על איזשהי בעיה עם העובר .
    אני יודעת שקיימות סטיות בהערכות ושזה לא 100 אחוז מדויק אבל עדיין מאוד לחוצה כי על פי המשקל הוא מתאים לשבוע 31 .
    מה אתן אומרות ??
2 תגובות
עמוד 1
  • יש סטיות ממש משמעותיות בהערכות משקל,
    לי אמרו שהיא שוקלת 3200 ושבוע אחרי ילדתי 2800 , אצל גיסתי ז הה הפוך אמרו לה שהתינוקת ממש קטנה והיא נולדה קילו יותר בערך.
    אבל אם את ממש לחוצה אולי תעשי עוד הערכת משקל אצל רופא אחר..
    בהצלה
  • א. זו הערכה. ולרוב מאד לא מדוייקת.
    ב. ואם יהיה תינוק גדול? נשמע סבבה, אין כל הזמן את הלחץ סביב המשקל, במיוחד שאת אומרת שבעלך גדול.
    בקיצור, סיבות ללחץ תמיד יהיו, ועוד לא שמעתי על הריון שבו אף רופא לא הלחיץ והכל היה בדיוק לפי הסקאלות. תסנני, חבל על האנרגיות שלך..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה