התעייצות- ירידת מים או לא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות בוקר טוב,

אז אחרי שקמתי בבהלה מאזעקה ב-6 בבוקר, חזרתי לישון,
    ובסביבות 8 התעוררתי מהרגשה מוזרה: הרגשתי מאין "פאק" כזה למטה ואז רטיבות בתחתונים.
    האם זו ירידת מים?
    בכל מקום כתוב שאמור להיות לזה ריח של זרע,
    אני לא בטוחה שיש לזה.

מה אתן חושבות?
    ירידת מים או לא?
    ללכת לבית החולים או לחכות קצת?

5 תגובות
עמוד 1
  • אם הטפטוף ממשיך זה ירידת מים,צריך ללכת לבית חולים
  • היי ..
    קראתי סיפור לידה של מישהי שגם לא הצליחה להריח אם זה ריח של זרע , היא לא התייחסה לזה וזה אכן היה ירידת מים .
    לדעתי תחליפי תחתון ותחכי עד שתהיה רטיבות נוספת , לפעמים זה שטף ולפעמים זה דולף ..
    אם התחתונים היו ממש רטובים - זה ירידת מים .. אם הם היו לחים קצת - אולי זה זיעה ?
    בקיצור .. תעשי בדיקה נוספת ואם את ממש לא יודעת להבחין תקפצי לסופר פארם ותקני את הערכה לזיהוי דליפת מי שפיר ( זה פדים )
    בהצלחה ותעדכני !!

• הכל בסדר מאמי? יש חדש?

• אני יכולה להגיד לך שביום הלידה היתה לי הרגשה שיש מצב ללידה אז הלכתי לישון צהריים ושמתי פד למקרה של ירידת מים..
    התעוררתי מתחושה של רטיבות וזאת היתה ירידת מים.
    הוצאתי את הפד והרחתי ולא היה ריח של זרע!
    לא היה ריח של כלום!
    אחרי כמה שעות כשכבר הייתי בבי"ח ונבדקתי אצל הרופא, אחרי שיצאתי ממנו וזרקתי לפח את הפד השני שהחלפתי, הרחתי אותו ואז כן היה לו ריח חזק של זרע.
    בקיצור, אצלי לירידת מים היה ריח של זרע רק אחרי כארבע שעות..לפני כן הריח היה של לא כלום.
    בהצלחה
  • יקירתי, מה קורה איתך???
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה