תיקי החתלה של גיטה בגס במחיר מעולה בבאליגם- ממליצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    מזמן לא כתבתי כאן בפורום לאור הימים הקשים שעוברים עלינו..
    אבל בתוך כל הבאלגן של חודש שמיני כשהבעל בעזה ואני בעצמי משרתת בצבא, מצאתי נקודת אור קטנטנה-
    יש בבאליגם מכירה של תיקי גיטה בגס ב-100 ש"ח בלבד! מחיר מעולה.
    התיקים אומנם לא נקראים תיקי החתלה, אלא תיקי גן. אבל לאחר בירור של מפרט המוצר נראה שהם לגמרי יכולים לשמש כתיקי החתלה מעולים- יש בפנים חלוקה פנימית נוחה והם ניתנים לתלייה על העגלה.
    סתם למי שלא יודעת, תיק כזה עולה בדרך כלל קרוב ל-500 ש"ח. מוגזם לכל הדעות.
    קיצור אני הזמנתי!
    זה הקישור:
    https://www.baligam.co.il/ima_baligam/offers/gittabegs-july14?utm_campaign=website&utm_source=sendgrid.com&utm_medium=email

שיגיעו כבר ימים רגועים יותר ושכל החיילים יחזור שלמים ובריאים במהרה!
5 תגובות
עמוד 1
  • אני מתה לקנות תיק של גיטה וזה באמת יקר!!!
    זה מתאים לעגלה ??

• נכנסתי לקישור .. זה תיקי גן לא תיקי החתלה (לפי המידות המתוארות )
    הם בחיים לא יורידו ממחיר 580 ל100:/

• הי.. גם אני בדקתי את התיקים
    זה תיקים קטנים לא תיקים לעגלה

ליטלילי
  • נכון!
    רשמתי שזה תיק גן ולא תיק החתלה.
    אבל יש בו מקום להכל וגם אפשרות לתלות על העגלה.
    מי שמחפשת תיק ממש גדול זה באמת לא המוצר, אבל לי זה דווקא נשמע מעולה, רציתי משהו קומפקטי
  • למי שמעוניינת בתיקים האחרים של גיטה ולא מעוניינת להוציא הון עתק על זה, יש לה חנות עודפים ביפו. אני קניתי שם, אמנם לא ב100 אלא ב200, אבל זה כבר המחיר של רוב תיקי ההחתלה בחנויות (שזה הזוי כשלעצמו)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה