כבר שבועיים בחרדות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכל בנות הפורום- אני חדשה
    אנחנו מנסים להרות כבר מינואר וכל חודש מתאכזבים כשהמחזור מגיע..
    החודש היה סופסוף איחור, ושבוע אחרי התחילו כאבים חזקים בבטן תחתונה
    כשלא היה דימום הלכתי להיבדק- לפי אולטרסאונד ובטא אני בהריון (1481) ורצו לשלול הריון מחוץ לרחם אבל לא ראו שק הריון.
    שבוע אחרי כן הגעתי שוב לבדיקות- בטא 6261 וראו שק אך לא עובר- ואני אמורה להיות כבר בשבוע 5...
    עכשיו צריכה לחכות עוד שבוע עם חרדות עד לבדיקה נוספת- כדי לראות עובר..

האם משהי מכירה מצב כזה? איך מעבירים את הימים בלי להשתגע??
4 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל קחי אויר!!! תרגעי זה לא בריא לא לך ולא לעובר! תראי הבטא יחסית גבוהה אבל זה לא אומר כלום ! נשמע תקין ( תבקי מה הרמות בטא לשבוע שלך ) לגבי הריון מחוץ לרחם ,כבר שללו,כי עובדה שיש שק תוך רחמי ,ואם חלילה היה אחרת היו רואים את העובר בחצוצרה או ממוקם באיזור אחר רק לא ברחם , אז אל דאגה הכל יהיה בסדר. אצלי בהריון הקודם בשבוע 5 , ראו רק שק חלמון,ושבועיים אחרי כבר ראו עובר ודופק . הכל מוקדם אצלך ...אז תיהיי רגועה (; בהצלחה !!!
  • הייי!
    קודם כל תהיי רגועה ותמלאי את עצמך במחשבות חיוביות..
    אני יכולה לספר לך שלאחותי היה את אותו הדבר רק שהיא הרגישה בחילות נוראיות והתייבשותן הלכה לבית חולים ושם פשוט החליטו בעקבות בטא מאד גבוהה ורק שק הריון לבצע הפלה.
    בשנייה האחרונה הגיע רופא שביקש להמתין עוד יום יומיים.. היום היא אמא לתאומות מדהימות!
    הבטא הייתה גבוהה ולא ראו כי זה אופייני בהריון תאומים..
    בכל מקרה עוד קצת אמונה והמתנה ואני מקווה שתקבלו תוצאות חיוביות..
    גל.
  • ומה גם שעם לקיחת הכדור הזה גובר הסיכוי לתאומים.. אז אולי גם אצלך יהיה סיפור דומה כפי שלאחותי? מחזיקה לך אצבעות

גל.
  • היי
    אישית לא מכירה מישהי שראו אצלה עובר בשבוע 5. אצלי בשבוע 5 ראו רק שק וחלמון. בשבוע 6 שבוע וחצי אחר כך כבר ראו גם עובר ודופק. ממש אין לך מה להיות לחוצה זה נשמע בסדר גמור המהלך שתיארת עד עכשיו.. בהצלחה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה