התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני מאוד מתלבטת בין שמפו סבון וקרם גוף של ד״ר פישר או חברת גונסון
    מה הייתן ממליצות
10 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי גונסון, הריח הכי מושלם לתינוקים
  • ד"ר פישר מושלם!!

ג'ונסון לא אוהבת את המוצרי רחצה רק את הקרם גוף המושלם

• בנות אתן לא מבינות כמה זה עוזר לי
    זה פשוט הריון ראשון עבורי
  • הכל עניין של טעם אישי..............
    אני אוהבת את שניהם.

l]
  • אני דווקא לא בשניהם, אמנם ממש ממש בהתחלה היתי עם פישר אבל אחר כך המליצו לי על סדרת מוצרי התינוקות של מורז, בין היתר יש גם שמפו טבעי לתינוקות, ובדרך כלל גם יש עליהם אחלה מבצעים. למשל לפני יומיים בניו פארם קניתי את כל הסדרה ב-40% הנחה מהמחיר הרגיל... המוצרים שלהם בלי כימיקליים ומבוססים על חומרים טבעיים שזה חשוב לי..

• אני ממליצה על מוצרים יותר טבעיים
    אם תקראי מה מכילים המוצרים האלו תגלי שיש שם מלא דברים מאוד לא בריאים !!! כמו נפט למשל
  • אצלי הסבון של ג'ונסון עשה עור ממש יבש לבובה
    עברתי לשמן אמבט של ד'ר פישר
    אצל הגדולים השתמשתי רק בפישר

]

• שמן תינוקות ג'ונסון מכיל חומר שהוא תוצר לוואי של נפט!
    את מוצרי דר פישר לא בדקתי.
    אני בכלל לא מבינה למה לשים לתינוק קרם גוף?
    יש יותר מהמם מהריח גוף הטבעי שלהם????
    למה לשים להם חומרים כימיים ומזיקים כשאין צורך?
    אני משתמשת בסבון נוזלי לתינוק ובשמפו לתינוק בלבד.בלי קרם גוף.
  • ד"ר פישר לחלוטין

• אני גם עם השמפו של מורז כבר לא מעט זמן. באמת חשוב לבדוק מה מכיל כל שמפו/סבון.. אני מכירה את המוצרים של מורז עוד מלפני ההיריון לכן בחרתי להמשיך איתם גם לתינוק. השמפו על בסיס תצמיות צמחים של קמומיל ואכילאה, טבעי ועדין לעור של התינוק

אדוה
    www.tapuz.co.il%252Fblog%252Fnet%252Fuserblog.aspx%253Ffoldername%253Dchareditravaka31%2526tagname%253D%2525D7%252590%2525D7%252595%2525D7%2525A9%2525D7%2525A8%3B311%3B370" border="0">
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה