היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולם!!! הלוואי שתוכלו לשפוך אור על המקרה שלי במידה ויש בחורות שהמקרה דומה להן אשמח לקרוא :) אז ככה, המחזור שלי לא סדיר, קבעתי תור לרופאת נשים שלי ועשינו בדיקת דם כדי לראות אם היה ביוץ אם יש או מתי יהיה. במקרה תודה לאל הביוץ שלי התחיל יום אחרי הבדיקות. במשך הזמן הזה ניסינו 4 ימים ברציפות. עכשיו, שאלה שלי היא כזו אם אני יודעת מתי בייצתי זה אומר שמאותו היום המחזור שלי אמור להגיע פחות או יותר שבועיים אחרי לא ? אז זה אומר שאני שלושה ימים לפני קבלת המחזור מחזיקה אצבעות שלא יגיע ובמקומו יגיע הריון. עשיתי (מהסקרנות) 2 בדיקות ביוץ, שלשום יצאו לי בבדיקה בלילה, 2 פסים כהים, והיום יצאו לי גם 2 פסים. יש מצב שזה הוא הריון?!?!!?!? פשוט אתמול אחרי הצהריים עשיתי בדיקת הריון והיא יצאה לי שלילית.... יכול להיות שזה היה מוקדם לבצע הריון חמישה ימים לפני. בקיצור מה אתן אומרות בנות!?!?!?!
BABY
5 תגובות
עמוד 1
יכול מאוד להיות שזה הריון , שיהיה המון בהצלחה! מצד שני זה יכול להיות ביוץ נוסף ! אין לדעת... תמתיני בסבלנות מאמי , ותקווי לטוב! בהצלחה מחזיקה אצבעות (;
איך יכול להיות ביוץ נוסף? פעמיים באותו חודש?
בדיקת הריון 5 ימים לפני איחור - הסיכוי שהיא תגלה אפסית עד לא קיימת ממה שאני יודעת. לגבי הבדיקת ביוץ, הייתה פה מישהי שאמרה שהיא עשתה במקום בדיקת הריון והיו שני פסים ואחר כך בבטא באמת ראתה שהיא בהריון... אני לא מכירה אישית אבל כנראה זה הגיוני. הכי טוב לחכות ליום האיחור ולעשות בטא... בהצלחה!!
ציטוט:פורסם במקור על-ידי liel341
איך יכול להיות ביוץ נוסף? פעמיים באותו חודש?
כן נראה לי גם מוזר................. הלוואי שהריון אמן תחזיקו לי אצבעות בנות....
BABY
בנות, אבל דבר אחד אף אחת לא הסבירה לי כאן במקרה כמובן שאתן יודעות. אז ככה, עכשיו, שאלה שלי היא כזו אם אני יודעת מתי בייצתי(לפי הבדיקות דם) זה אומר שמאותו היום המחזור שלי אמור להגיע פחות או יותר שבועיים אחרי לא ?