היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אין לי המלצה מניסיון אישי אבל אם תחליטי ללכת עליה אני יודעת שמוכרים אותה יחסית בזול בכלבו סימה (דרום תל אביב)- 4150 שח לדגם ספורטיבו, שהוא הכי פשוט מבחינת הבדים. במקומות אחרים היא מתחילה מ5000 אז שווה.
עגלה ב4150 שח נחשב זול ??
לא זול בכלל! חחחח אבל יחסית לדגם הספציפי הזה, שנמכר ב-5000 ומעלה במרבית החנויות שאני לפחות ראיתי, אז זה אכן הכי זול שיש. אני בסוף קניתי את הג'ואי כרום ב-2700 עם סל קל ומתאם לרכב. החלטתי שכמו הרבה דברים בחיים הממוצע זה לפעמים הכי בטוח
לי יש את הבוק פלוס האמבטיה רחבה ומפנקת והטיולון גם מעולה..היא נוחה ויציבה הסל למטה ענק רק המינוס זה הגגון אולי עכשיו שינו. בגגון בטיולון יש מין רשת כזו כדי להציץ על התינוק אבל בפועל כל השמש עליו. לי היא גם קצת כבדה שאני מרימה לרכב אבל רוב העגלות ככה. סהכ עגלה טובבה
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
ויקי 87 2700 שח זה כולל מחיר של סלקל ומתאם ? הצעת ממחיר שאני קיבלת זה עגלת ב1390 וסלקל ב600 שח +מתאם, אני בכלל לא מבינה איך אפשר לקנות רק עגלה ב5000 שח, שיש עוד כל הרבה דברים לקנות בנוסף .