זקוקה לתמיכתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות יקרות.. צריכה לשמוע את דעתכן ותמיכתן הנפשית ??
    המחזור האחרון שלי היה ב1.7 והחל מאמצע החודש כבר הרגשתי שאני בהריון!!! לא יודעת איך זה.. אבל אני פשוט מרגישה. לכן, החלטתי לעשות בדיקת הריון ביתית עוד הרבה לפני האיחור שלי מה שלא בישר בשורות משמחות.. למרות זאת התחושות ממשיכות להתקיים בתוכי וסירבתי להאמין שזהו פרי דמיוני. יום חמישי האחרון 31/7 ( יומיים לפני האיחור) עשיתי בדיקת דם שבה נצפתה בטא 72. באותו יום ביצעתי בדיקה ביתית שוב.. ועדין לא הופיע שום פס. אתמול, יום שבת, הופיע לראשונה פס בהיר בהיר בבדיקת ההריון הביתית וכך גם היום. מה דעתכן? האם ערך הבטא נורמלי? האם זה תקין שיומיים לאחר האיחור מופיע פס בהיר? אשמח לשמוע את דעתכן, תודה !
21 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון - מזל טוב
    דבר שני - חבל על הדאגה והלחץ שלך, הכל בסדר
    דבר שלישי- הבטא נראה בסדר גמור, יכול להיות שהביוץ היה מאוחר , הייתי ממליצה לך ללכת לעשות שוב בדיקה לראות את ההכפלה, ואז תיהיה רגועה.
    ולגבי הבדיקות הביתיות - זה לא 100% אז להרגע בבקשה!!!!
    יום טוב מתוקה ולהיות רגועה
  • תודה רבה על העידוד, בהחלט הצלחת להרגיע!

חייך אל העולם.. הוא כבר ידאג לחייך אליך בחזרה (;
  • אני רוצה גם להרגיע אותך בזה
    שאני באותו יום קבלתי גם מחזור ואני גם עשיתי בדיקת דם אבל ביום רביעי ויצא לי בטא 19, קצת נלחצתי בהתחלה אבל נרגעתי ע"י בנות של הפורום הזה, אין על הפורום הזה בעולם!!!!!!!
    והיום בשביל להיות רגועה לגמרי הלכתי שוב לעשות בדיקות דם, מחכה לתוצאות, נעדכן מאוחר יותר

אז להיות עוד יותר רגועה, הכל בסדר ובשליטה מלאה
  • אצלי יומיים לפני האיחור היה 76
    ובבדיקה אחת היה פס בהיר בהיר בשנייה היה פס באמת כבר דמיוני.
    ודוקא הבדיקה היקרה של סופר פארם היתה זאת שלא הייתה רגישה מספיק!
    שיהיה בהצלחה ותעדכני מה שלומך
  • מצטרפת למרגיעות -
    בדיקת דם יותר מדוייקת מבדיקה ביתית.
    בהריון השני שלי עשיתי שלוש בדיקות ביתיות בהפרשים של כמה ימים.
    הבדיקה הראשונה היתה כשכבר היה אמור להופיע פס. הבדיקה השניה היתה ארבעה-חמישה ימים אחרי. שתיהן הראו רק פס אחד.
    רק בבדיקה השלישית, שהיתה חמישה ימים אחרי השניה - היה פס מאוד מאוד חלש. בדיעבד, אני חושבת שאולי גם בראשונות היה פס חלש מאוד ולא טרחתי להתעמק בהן...

בקיצור - זה הגיוני שבדיקת דם תראה בטא ובדיקה ביתית עדיין לא תזהה.

בכל אופן - בשעה טובה! :-)
  • מחזיקה לך אצבעות,
    ב"ה שתראי תוצאות שיתנו לך שלווה נפשית..

שני- זה בדיוק המצב שלי, יומיים לפני האיחור בטא 72..
    אז בעצם זוהי בטא תקינה? לא נמוכה?? כבר בדקת שוב בטא?

המשך הריון תקין לכולנו, אמן !!!

• זאת בטא בסדר גמור לשלב הזה! ולערך עצמו פחות יש משמעות, אצלי יומיים אחרי היא הייתה פי 3 לא פי 2 וזה לא אמר כלום... אם תחפשי בגוגל טווח ערכי בטא תראי שבכל שבוע הטווחים האפשריים ענקייםםםם.
    אני מחר בשבוע 16. תהיי אופטימית ושיהיה המון המון בהצלחה
  • עכשיו יצאתי מבדיקת בטא נוספת, מתפללת לתוצאות מרגיעות וטובות

• היי
    נראה לי כבר רשמתי לך בפורום אחר? לא בטוחה. אבל יומיים לפני האיחור הבטא שלי הייתה 76. זה לא היה ביוץ מאוחר זה פשוט אני. כל רופא יגיד לך שלערך בטא בודד אין משמעות בפני עצמו. בינתיים זה נשמע שהכל תקין... מבינה את הלחת לחלוטין. תעדכני ושיהיה בהצלחה
  • היי דבר ראשון המון מזל טוב
    דבר שני גם לי קרה סיפור דומה לשלך לפני קצת יותר מחצי שנה נכנסתי להריון ולצערי בשבוע 9 לא היה דופק ועברתי הפלה ביום חמישי 31.7 היה לי יום הולדת וקיבלתי את המתנה הכי גדולה שיכולתי לבקש באותו יום עשיתי בדיקת דם (זה היה יום איחור) עשיתי בדיקה כי הייתה לי הרגשה טובה ולשמחתי הבטא היה 130

משמח אותי שבאותו יום שאני חגגתי 6שמחתי הייתה עוד מישהי שגם גילתה דבר משמח כזה
    אז אני מאחלת לך ולי המון מזל טוב ושבעזרת השם יהיה לנו הריון תקין ולידה קלה והכי חשוב תינוק/ת בריא

מורן
  • את צריכה לעשות בדיקת דם בהפרש של יומיים על מנת לראות שהבטא מכפילה את עצמה.
    אני עשיתי 3 בדיקות בטא כי לא האמנתי שאני בהריון ושזה תקין כי גם לי לצערי הייתה הפלה נוראית בשבוע מוקדם מאוד!!
    מזל-טוב ובהצלחה:))
  • דרך אגב, כשאני עשיתי בדיקת בטא יומיים לפני האיחור, יצא 874! התלהבתי נורא ואז עשיתי בדיקת שתן שיצאה שלילית! אסור לעשות את הבדיקות הביתיות האלה! הן לא אמינות ותתארי לך שלא הייתי עושה בדיקת בטא,, הייתי מספידה את ההריון וזה לא היה נכון!
  • אני עושה כל בוקר בדיקה והפס נשאר ורוד בניר בהיר... אני באמת מקווה שזה לא אומר כלום

• קיבלתי תשובה!! 732, מה אומרות???

• זה מצוין
    זה הזמן ללכת לרופא נשים לעשות בדיקות
    שוב מזל טוב
    מורן
  • תודה (: האמת שללכת לרופא נשים .. אני אתאפק עד שבוע 8 ב״ה

• בשעה טובה!!!!
  • היי ברוכה הבאה והמון מזל טוב!!
    איזה בשורות משמחות!

אני ממש מבינה אותך לגבי החרדות בתחילת ההריון, אני חווה אותן על בשרי בתקופה זו.....
    אמנם לא עברתי הפלה ו555 מקווה שגם לא אעבור..... אבל לצערי הרבה חברות טובות עברו, אז הפחד והחששות פשוט כאן....

אני בשבוע 7 השבוע שעבר עשיתי א"ס ולשמחתי הרבה נראה דופק (באמת שהופתעתי!) ביום רביעי יש לי שוב אולטראסאונד ואני מקווה שעדיין נראה דופק ולא נגלה פתאום שהוא הפסיק
    בדיוק כמוך, מנסה לחשוב מחשבות חיוביות, ולהבין שמה שצריך לקרות יקרה

המשך הריון קל ומשעמם!!
  • היי חן
    לצערי החרדות והחששות הפכו לחלק בלתי נפרד מההריון
    כנראה שלא נירגע באמת עד שהאוצרות יהיו בידנו ב"ה
    צריך לחשוב טוב ויהיה טוב, וכמובן להתפלל הרבה !!!

כבר ראיתי דופק, הכל בסדר.. תימנעי מהלחץ הנפשי הזה זה לא עושה טוב לא לך ולא לבייבי
    שיהיה לנו הריון תקין ושניצא ביידים מלאות ב"ה

בנות יקרות, אם מישהי יכולה להגיד לי איך עושים סרגל הריון? תודה !!

טל 3>
  • מזל טוב! שיהיה בשעה טובה, קל ותקין
  • שיהיה בשעה טובה!!!
    ממש מבינה את עניין החרדות. אני ממש השתגעתי בהתחלה, כל הזמן רק חשבתי על דברים רעים שיכולים לקרות, וכל פעם שקראתי פה עוד סיפור על מישהי שעברה הפלה זה נראה לי הזוי שבכלל זה מצליח בסוף... גם עכשיו עדיין לחוצה מאוד אבל מאז שקניתי דופלר ואני יכולה לשמוע את הדופק בבית זה לפחות טיפה מרגיע.. למרות שעדיין לא חסר ממה לדאוג.

אני גם אשמח לדעת איך עושים סרגל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה