תוצאות שקיפות עורפית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

אני בת 31 ועשיתי אולטרסאונד שקיפות עורפית בשבוע שעבר והתוצאות המשוקללות יצאו 1:279 שזה לא כ"כ טוב (מעל 380 הקופה מממנת מי שפיר) , היום עשיתי את הבדיקת דם המשלימה (סקר ביוכימי שליש ראשון) והתוצאות יגיעו בעוד כעשרה ימים , האם ידוע למישהי האם התוצאות המשוקללות אחרי הבדיקת דם יכולות להשתפר?
3 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אצלי הן השתפרו... בכל מקרה הייתי מתייעצת עם רופא אחרי שהן יגיעו (ייעוץ גנטי אני חושבת). מחזיקה אצבעות!
  • אני קראתי על בנות שהתוצאות אצלן השתפרו משמעותית!! קראתי שמישהי רשמה בפורום שלה היה 1:1 שזה בוודאות תסמונת דאון ובסוף עשתה בדיקת דם והתוצאות הראות שהיא לא נמצאת בטווח הסיכון!
    ויש עוד מלא סיפורים כאלה, מאחלת לך שגם אצלך התוצאות של הבדיקת דם ישפכו אור ותוכלי להרגע:)
  • כן אצלי היה 1:50 ולאחר הבדיקת דם היית לי 1:289 בבחלבון עוברי יצא לי 1:1100 בכול אופן בדיקות סקר אל תקחי אותם בצורה קשה , אני החלטתי שלא לעשות את המי השפיר בגלל גילי הצעיר 22 ובגלל תוצאות חלבון שיצאו לי גבוהות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה