בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    מחזור אחרון היה ב 30.6 והביוץ היה ב 11.7.
    תוצאת בדיקת בטא מהיום 8359 IU/L. מה זה אומר איזה שבוע?
6 תגובות
עמוד 1
  • היי
    השבוע נקבע לפי המחזור, או בהמשך לפי א"ס אם רואים חוסר התאמה, לא לפי הבטא. אז את אמורה להיות בשבוע 4.. הבטא מתאימה יותר לשבוע 6 (את יכולה למצוא בגוגל טווח ערכי בטא) אבל זה לא אומר.. חשוב שהיא חיובית ואם תבדקי עוד יומיים תראי הכפלה (אבל לא חייבים לעשות עוד אחת). שיהיה בהצלחה!!!
  • יש פה באתר מחשבון שבו את שמה תאריך וסת אחרונה וזה אומר לך איזה שבוע את. נראה שהביוץ היה טיפה מוקדם וזה יכול להסביר את הבטא הגבוהה. בכל אופן בשעה טובה!!!
  • תודה השתמשתי במחשבונים. אבל במחשבון של קופת חולים וטיפת חלב אני בשבוע 5 ומחשבונים אחרים 4.. אם סופרים מהיום הראשון של הוסת אני אכן נכנסת מחר לשישי. מה גם שהביוץ היה יחסית מוקדם.
    לא נורא, אמתין עוד קצת לאז אהיה חכמה יותר.
  • ואוווו איזה בטא גבוהה!! לפי מה שאני יודעת בבטא 10,000 ניתן לראות עובר כבר:) אל תתפסי אותי במילה כי אני לא בטוחה.
    גם לי היתה בטא גבוהה כזאת והחליפו לי את התאריך פעמיים. בשבוע וחצי כי זה תאם כל הזמן.
    את יכולה לעשות עוד בטא אחת עוד יומיים על מנת שתראי הכפלה של הבטא או לחכות קצת וללכת לאולטראסאונד:(
  • יש לי תור לרופאת נשים שבוע הבא
    נראה לי שאמתין בסבלנות עד אז בתקווה שתעשה לי א"ס
  • יש לי תור לרופאת נשים שבוע הבא
    נראה לי שאמתין בסבלנות עד אז בתקווה שתעשה לי א"ס
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה