היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לקראת סוף שבוע 6 ויש לי מעין הכתמות מוזרת (מאוד בהירות אבל בפירוש לא רגילות). האם זה דימום? הרופא לא עונה לי ואני לא יודעת מה לעשות
11 תגובות
עמוד 1
היי אני לא מומחית גדולה, אבל הבנתי שבשבוע הזה כנראה השתרשות.. אם יהיו דימומים חזקים ללכת למיון.
היי תנסי לא לדאוג. היה לי הכתמות חומות ואפילו פעם אחת אדום משבוע 6 עד 10. זה לא התפתח לדימום אבל היה חום חזק. שבוע 6 היה הכי גרוע ואחרי זה פחות. מצד שני הסימפטומים התחילו להתחזק אז הייתי חיובית. בשבוע 7 עשיתי אולטרסאונד והיה דופק. אמרו לי בשלב יותר מאוחר שהיה לי קרש דם (blod clot) ליד השק שגרם לדימום. אני לא בטוחה שזה התרגום הנכון בעיברית, אני לא גרה בארץ. בכל אופן הכל היה בסדר. כך שתנסי להיות אופטימית!
קריש דם זה המונח. אין לי בחילות ולא רגישות בחזה, רק עייפות, סחרחורות וחולשה אז אני כבר לא יודעת מה לחשוב... יש לי בשישי תור לרופא, מקווה שאפשר לחכות עד אז. מעדיפה לא ללכת למוקד אם אין סיבה. תודה
סך הכל אפשר כי כמו שאמר לי הרופא במוקד כשנפלתי בשבוע 11 ונלחצתי מאוד - שבכל מקרה בשלב הזה אין מה לעשות, ועדיף לי להיות רגועה. אני במקומך כנראה כן הייתי הולכת אבל אני ממש הייתי היסטרית בהתחלה. בהצלחה!!!
בעלי שכנע אותי שכדאי בכל זאת ללכת למוקד הערב. מקווה שהכל יהיה בסדר
עשית בשכל, תבדקי ותיהי בשקט נפשי:) תעדכני
תעדכני אותו!! ברור שלרופא.... ישר!
BABY
חזרתי לעדכן שהלכתי למוקד שהפנה אותנו למיון. אחרי שעות (רבות) של המתנה, הכניסו אותנו לרופא שעשה אולטרסאונד וראה דופק (פעם ראשונה שאני רואה!) ואמר שהכל בסדר גמור מחכה כבר לתור הבא אצל הרופא כדי לראות שוב את הקטנטן
איזה יופי!! להיות רגועה.. הכל יהיה בסדר!!
מזל טוב!! מאחלת לך הריון תקין ובריא:)
אני שמחה לראות שרשמת שכבר ראו דופק מהמם! :) גם לי היה דימום בתחילת הריון ונתנו לי תמיכה בכדורים לנרתיק, מה שעזר לדימומים להפסיק. הדימומים היו חומים ולא אדומים ובכל זאת אמרו לי שזאת הפלה מאיימת ומאוד נלחצתי. בכל פעם שיש חשש לגשת לרופא שיכול לקבל באותו הרגע. אסור לזלזל בפלא המדהים שמתרחש בתוכנו:) בהצלחה ????