דחוף עזרה בבדיקת בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המחזור שלי ב1.07.14
    עשיתי בדיקת דם ב30.07.14 - לפני האיחור היה 19
    ועשיתי היום גם בשביל לראות ויצא 143

מה אתן אומרות? ניראה לי שזה קצת מידי? זה נקרא שהכפיל את עצמו?
    אי זה בעצם פועל? מתי וכמה זה מכפיל?
    בבקשה מי שמנוסה בלבד לענות לי, כי אני רוצה תשובה די מדויקת וקולעת
    תודה מראש חמודות

17 תגובות
עמוד 1
  • היי :)
    בטא אמורה להכפיל את עצמה כל יומיים. אז אם ב30.7 היה לך 19, ב1.8 היה צריך להיות 38, והיום 76... זאת אומרת שהייתה עלייה טובה ולפחות לפי הבטא זה מעולה... אצלי הבטות עלו כל פעם פי 3 ולא פי 2, זה לא אמר כלום, לא תאומים ולא שום דבר (למרות שיכול להגיד אבל בגלל זה עדיף בלי ספקולציות לפי בטא). עכשיו לחכות לא"ס לראות שהכל בסדר. שיהיה בהצלחה!!!
  • עליה מצויינת! המשך קל ובריא!!
  • בננות אין עליכן!!!
    אתם מעודדות ותומכות מעולות -אין על הפורום הזה בעולם

אני חשבתי שהבטא מכפילה את עצמה כל יום, אז נכנסתי לפחדים מטורפיים ודימיונות...
    אז אתן אומרות שהכל בסדר? נרגעתי קצת... תודה לכן

זה לא בטא גבוהה במיוחד??? זה נורמאלי לחלוטין, נכון? זה גם לא מעיד על איזה הריון חוץ רחמי או משהו כזה, נכון?
    אני בסיוטים מכאלו דברים
  • חחחח. זה בסדר. אני הייתי משוגעת לגמרי בהתחלה, רק לאחרונה התחלתי קצת להירגע וגם יש לאן לשאוף...
    גם הלכתי לרופאה בשבוע 5 רק לראות שק הריון ואז חזרתי שוב לראות עובר ודופק... כן הייתי ממליצה לך כדי שתרגישי לפחות אשליה של שליטה להתחיל לקרוא כמה שיותר, גם פה וגם לחפש עוד אתרים כאלה ולקרוא מה שצריך על השלב שלך, מה זה בטא איזה בדיקות מה רואים בכל שבוע וכו'.
    הבטא מכפילה כל יומיים. זו לא בטא גבוהה מדי. בהריון חוץ רחמי למיטב ידיעתי זה הפוך, הבטא לא עולה מספיק... כמו שאמרתי שלי כל פעם שילשה את עצמה ולא הכפילה, חשבתי שאולי זה תאומים כי לאחותי יש טבעי וזה גנטי (הלא זהים), אבל כמו שראיתי הרבה רופאים עונים בכל מיני פורומים - בטא לא מעידה על תקינות הריון אלא רק א"ס. נראה לי לבינתיים זה מתקדם לפי התוכניות, טפו טפו טפו!
  • אני בכל זאת קצת חוששת, כי זה נשממע לי קצת נמוך, אבל אני מנסה להתגבר ולחכות בסבלנות עוד קצת, עוד שבוע שבועיים.
    שאלתי רופא והוא אמר לי שהבטא בסדר, רק בשביל אולטרסאונד זה מידי מוקדם לדעת, והוא אמר עוד - שאני יעשה בדיקת דם עוד שבוע, ואם הבטא תיהיה מספיק גבוהה אני יוכל ללכת לאוטרסאונד
    בננות תתערררו ותרגיעו עוד ועוד
  • חחחח אהבתי, בהתחלה פחדת שזה גבוה מדי ואז אולי זה נמוך מדי... אני גם הייתי ככה בהתחלה
  • שני - לא חשבתי לרגע שזה גבוה מידי, מהתחלה חשבתי שזה קצת נמוך, ואני עדיין קצת חוששת, אבל זה יעבור לי אני מכירה את עצמי
  • אה כנראה בטעות רשמת מקודם אם זו לא בטא גבוהה מדי... בכל מקרה תחכי לעוד תשובות שתשמעי מהרבה אנשים ובהצלחה!!!!!!!
  • מחכה ומחכה
    אבל זה בגדר הנורמאלי, נכון? זה מספר בסדר? לא מידי נמוך?(שאלת בשביל להריע את עצמי)

שני תודה על הלחץ שהורדת ממני
  • אנחנו ממש באותה סיטאוציה!
    תאריך מחזור האחרון 1.7 והבטא ביום חמישי האחרון הייתה 72
    לפי מה שאת אומרת.. הבטא שלך מכפילה את עצמה אם לא משלשת.. זה מעיד על הריון תקין ב"ה !!!
    אין לך מה לדאוג, הייתי מציעה לך ללכת בשבוע הבא לערוך בדיקה נוספת.. ואת בדיקת האולטרסאונד למשוך עד לשבוע 8 כדי לראות ולשמוע הכל בפעם אחת!

מאחלת לך המשך הרין תקין ב"ה

חייך אל העולם.. הוא כבר ידאג לחייך אליך בחזרה (;
  • היי, איך זה הולך אצלך? בסדר?
    מספרים כמו שלי? שתפי, כדי שארגע לגמרי
  • הבטא שלך מכפילה את עצמה וזה מראה מעולה!!! בהצלחה:)
  • הי! קודם כל בשעה טובה ושהכל יעבור בצורה תקינה ומשעממת :)

גם אני קצת בסרטים, תאריך המחזור האחרון שלי היה ב-2.7, עשיתי בדיקת דם ב-29.7 ויצא בטא 247, אין לי מושג מה זה אומר.
    הדבר הכי מלחיץ עכשיו הוא ההמתנה לדופק.. יש לי עוד חודש תור לרופאת נשים ואני בלחץ היסטריי.. איזה כיף שיש עם מי לחלוק :)
  • כמו שאמרתי, מחזור אחרון ב1.7 עשיתי בדיקת בטא ב31.1 ויצא 72 מחר אני הולכת לעשות בדיקה שוב, אעדכן.. שיהיה לנו בהצלחה

• באמת כיף שיש עם מי לחלוק
    רליטל (שם באנגלית) זה נשמע טוב הבטא שלך, אפילו גבוה - מעולה
  • מאמוששש
    ב"ה איזה יופי בשעה טובה!!!
    מאושרת עבורכם!!!

שימשיך עד 40+
    קל תקין משעמם ומהמם

• שנחלוק רק בשורות טובות ורגעים משמחים , אמן !!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה