דימומים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לקראת סוף שבע 6 ויש לי הכתמות שמלחיצות אותי מאוד. הן מאוד בהירות. ייתכן שזה דימום? צריך לחשוש?
10 תגובות
עמוד 1
  • היי, יש כאלה שיש להן דימומים בשליש הראשון, מכירה אישית, אבל ההמלצה היא ללכת להיבדק.. אם הרופא שלך לא מקבל היום אז במוקד נשים, ואם אין אז מוקד רגיל ולקחת הפניה למיון - זה מה שאני עשיתי בשבוע 7 כשלא הרגשתי טוב והיו לי חששות. קצת טרטור אבל הכל שווה כדי להירגע ולשמוע שהכל בסדר. תרגישי טוב
  • גם אני ממליצה לך ללכת להבדק, ולהיות רגועה
    דימום בחודש חודשיים הראשונים - זה מצוי ונורמאלי - אבל כדאי בכל זאת להבדק.
    בהצלחה
    ואל תשכחי לעדכן
  • הרופא מקבל רק מחר (בתקווה שיכניסו אותי). אפשר לחכות עד אז או ללכת היום למוקד? תודה!
  • לדעתי תחכי עד מחר, זה לא נורא.
    ומה זאת אומרת מקווה שיכניסו אותי??? פשוט מאד תגיעי ותגידי שיש לך דימום, הם יריצו אותך לרופאה על ארבע.... חה חה חה

בהצלחה מאמי ואל תשכחי לעדכן, בשורות טובות
  • זה מה שאעשה, תודה רבה! בתקווה אעדכן שהכל בסדר
  • ללכת למוקד חירום שיעשו אולטרסאונד ויראו שהכל שם בסדר.
    לי גם היה 3 ימים דימום קטן מאוד ובצבע חום. אמרו לי שזה דם ישן ואין מה לדאוג ובאולטרסאונד לא ראו את מקור הדימום.
    בהצלחה:)
  • חזרתי לעדכן שהלכתי למוקד שהפנה אותנו למיון. אחרי שעות (רבות) של המתנה, הכניסו אותנו לרופא שעשה אולטרסאונד וראה דופק (פעם ראשונה שאני רואה!) ואמר שהכל בסדר גמור מחכה כבר לתור הבא אצל הרופא כדי לראות שוב את הקטנטן
  • יופי!!!! שמחה ממש לשמוע. שימשיך ככה, וטוב שהלכת - גם בשביל השקט וגם כי עדיין יש דברים שלא צריך לזלזל בהם, עדיף להיות זהירים מדי...
  • איזה כיף לשמוע בשורות טובות!!
    בהצלחה בהמשך

טל 3>
  • בשליש הראשון זה נורמלי, כל עוד לא מדובר בדימום כבד או גושי וזה לא מלווה בכאבי בטן חזקים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה