מה קורה לי בגוף??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אהלן,

אני די אובדת עצות ואני צריכה עזרה.. בעלי ואני מנסים להכנס להריון(הפעם טיבעי כי בהריון הראשון היינו בהזרעה.) עשיתי בדיקות ביוץ ביתיות וזיהיתי את יום הביוץ...
    קיימנו יחסים לפי ההוראות וחיכנו..
    לפי החישוב שלי 14 יום מיום הביוץ היה ביום שלישי שעבר אבל המחזור שלי לא הגיע.. חשבנו שמדובר בהריון אבל עשיתי בדיקה ביתית והתוצאה שלילית, המחזור לא הגיע אבל יש לי הפרשות חומות (כמו דם שהתייבש..).. פחדנו שזה הריון שצריך אולי תמיכה הורמונלית אבל הבדיקה הביתית שלילית וההפרשות לא מתפתחות למחזור.
    מה עובר עלייי??

אשמח לעזרה.......

תודה ויום שקט!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    זה יכול להיות השרשה, אבל אני חושבת שהכי פשוט לבקש הפניה לבטא (אפשר גם מרופא משפחה) ולעשות בהקדם כדי לא להיות באי ודאות... שיהיה בהצלחה!
  • חשבתי על זה אבל הבדיקה הביתית שלילית.. מה הסיכוי..?
  • לי אולי 5 בדיקות הריון הלכו עד שאחרונה הפכה חיובית... ולא היה לי שום סימן שמסגיר מלבד עייפות
  • ברגע שיש קצת דם וגם אם את בהריון הבדיקה הביתית תראה שלילי כי בגלל הדם היא לא מזהה את ההריון
    תלכי לעשות בדיקת דם הכי בטוח..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה