תהליך הפלה טבעית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי,
    הרופא שלי צדק..ביום שני גיליתי שההריון שלי נתקע בשבוע 6 (הייתי אמורה להיות שבוע 8) והוא ייעץ לי לחכות שבוע אולי תתחיל הפלה טבעית..
    ביום שישי בערב התחילו להופיע כתמים חומים..ביום שבת ערב/ לילה -כאב בטן חזק מאוד ודימום חזק מאוד..
    היום..יום ראשון..עדיין כאב בטן אך פחות חזק ודימום חלש יותר אך אדום..
    האם זה בסדר לראות רופא רק ביום שלישי?
    ושאלה נוספת אולי קצת טיפשית..כאשר הדימום נגמר..זה אומר שההפלה הסתיימה?
4 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    כשאני עברתי הפלה טבעית, כמה שעות לאחר שהתחיל דימום מסיבי עם כאבים חזקים, הלכתי לשירותים וממש ראיתי שהשק הריון יצא ממני. ההריון שלי הפסיק להפתח בשבוע 5ת ונפל בשבוע 8. שבוע לאחר מכן, כאשר הסתיים הדימום, הלכתי לרופא על מנת לבדוק שאין צורך בטיפול נוסף. וזהו בעצם.
  • זה מאוד טוב שהפלת טבעי וחסכת מעצמך גרידה. דימום עוד יכול להיות ארוך אפילו חודש..תעשי אולטרסאונד ובטא לודא שהיא יורדת...
    זה בסדר שהרופא ביום שלישי כל עוד אין לך דימומים חזקים שיכולים להצביע על שאריות ברחם..
    אומרים שאחרי הפלה טבעית לא צריך לחכות לפני שמנסים..:))
  • היי, אני גם בשבוע 6 עם דימום ומחכה שיתבהר המצב, כי עד לפני כמה ימים ראו שהעובר כן מתפתח אך עוד לא נצפה דופק. הדימום הוא לא חזק מדי - כמו וסת רגילה, אבל תמידי (כבר 5 ימים). מניחה שיחליטו בבדיקת אולטרהסאונד ביום חמישי. במידה וצריך להפסיק את ההריון, האם ניתן פשוט לחכות שהעניינים יפלטו באופן טבעי לגמרי או שכן ממליצים על הכדורים? ממה שכתבתן כאן אני מניחה שכן, אבל רציתי לחדד את הדברים כדי לדעת מה האופציות שלי...
  • היי,
    מקווה שהכל בסדר אצלך!
    במידה וההריון לא מתפתח אני אישית חושבת שהפלה טבעית עדיפה על התערבות רפואית..גם על כדורים..
    אבל זה עניין של בחירה..
    גרידה זה עניין של כמה שעות..וסיימת
    ההפלה שלי נמשכה שבוע בערך..כאשר הדימום המאסיבי עצמו+כאבים חזקים נמשך במשך שעתיים שלוש ככה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה