היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מחזור אחרון ב-2.7, ביוץ ככל הנראה ב-13.7. בדיקת הריון ראשונה ב-22.7 יצאה שלילית, בדיקה נוספת ב-28.7 יצאה חיובית, יום למחרת עשיתי בדיקת דם ויצא בטא 247. בדיקת דם נוספת יש לי ב-10.8. גיליתי לפני שבוע על ההריון (שבוע 4) ויש לי עוד חודש עד לבדיקת דופק. אני לצערי הרב שומעת על כל כך הרבה מקרים שלא היה דופק.. איך מצליחים להירגע?
4 תגובות
עמוד 1
קודם כל המון מזל טוב, שיהיה המשך הריון קל ותקין!! שנית כל, הייתי מציעה לך להתאפק עד שבוע 8 כדי לראות ולשמוע הכל ולא חלילה להילחץ לחינם. דבר אחרון... תחשבי טוב, תתפללי, והכל יהיה בסדר ב״ה! בהצלחה !!!
חייך אל העולם.. הוא כבר ידאג לחייך אליך בחזרה (;
נושמים... ומאמינים. את יכולה לבחור את התגובות שלך למחשבות שלך ואת יכולה גם לבחור אילו מחשבות להכניס במקום מחשבות לא רצויות. כשעולות מחשבות של פחד ודאגה - לקבל אותן בהבנה ולדעת שהן טבעיות ואין מה להילחם בהן, ויחד עם זאת - להגיד לעצמך שמה שצריך לקרות קורה ושאת מאמינה שהכל בסדר. ולנשום. כמה דקות של עצימת עיניים ונשימות. תמיד עוזר להרגעץ
דבר ראשון מזל טוב הכי חשוב שתיהיה רגועה ואל תחשבי על זה תחשבי טוב יהיה טוב בעזרת השם יהיה לך הריון תקין לידה קלה והכי חשוב תינוק/ת בריא
משהו חדש מתחיל אצלי עכשיו :)
תודה רבה בנות.. מחכה כבר לשמוע ולראות שהכל בסדר :) מאחלת לכן הכל בחזרה!!