היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בלי בחילות והקאות (טפוטפווווווווו) מוזר? או שזה נורמאלי?
15 תגובות
עמוד 1
נורמלי לחלוטין! לי לא היו שום תופעות לוואי מלבד פעמיים אולי שהקאתי ממש בחודש הראשון וזהו...
צרבות התחילו לי רק בחודש חמישי תשמחיי זה לא אומר כלום מי שמקיאה או מי שלא
נורמלי לגמרי
אצלי התחיל בשבוע 6, וזה בא והלך לסרוגין במשך השבועות הבאים.. שימשיך ככה זה מעיד רק על מזל טוב לא על תקינות
בלי עין רעהה 55 אני הקאתי עד חודש 7 וצרבות מטורפות מחודש 5 עד 9 בן פורת יוסף תהני מזה - לא כל אחת מרוויחה!
גם אני בשבוע 5 ואין לי בחילות.. מקווה שכך ימשיך
תודה יקירות אני גם צמה היום ומקווה שארגיש טוב
תודה יקירות אני גם צמה היום ומקווה שארגיש טוב
היי.. מצחיק כי כשאני הייתי שבוע 5 צחקתי כל כך ונהנתי שאין לי תופעות לוואי.. מהר מאוד הבנתי כמה אני טועה... שבוע 7 התחיל הכל בחילות הקאות וכאבי ראש... מקווה בשבילך שאת באמת אחת ל.. שלא סובלת מאותם תסמינים
יש נשים שלא מרגישות כלום בהיריון אני מאלה שכן סובלות ובשני ההיריונות היו לי מגרנות, בחילות והקאות, אבל זה התחיל משבוע 7!! גם אלה שסובלות מהתופעות האלה, זה לא מתחיל משבוע5, אא"כ מאמצע שבוע 6 או משבוע 7 (אני מכירה את זה גם מאחיותיי וחברות). אז אני מאחלת לך שימשיך כך! והלוואי ותהיי מאלה שלא מרגישות כלום..
בקיצור אתן אומרות ששמחנו מוקדם מידי.. בואי נקווה שזה גם לא יגיע לנו..
התחלתי היום שבוע 7 ואין לי רגישות בחזה ולא הקאתי. האמת, מחכה כבר לקצת תסמינים כדי להרגיש שזה אמיתי
תודה על העידוד
גם לי לא היו בחילות והקאות חוץ מפעם אחת שאכלתי גבינה לא טובה ולא הספקתי לבלוע וזה כבר יצא.... אחרי זה שמתי לב לתאריך וראיתי שפג תוקפה. הסימן היחיד שלא עוזב זה כאבי בטן מדיי פעם ועכשיו מתחיל גם כאבי גב, אבל לא תמיד.
לא אומר כלום לא לכאן ולא לכאן..... ואל תפתחי פה
ישראלית תודה לך בהריונות הקודמים גם היו לי בחילות עד חודש רביעי אבל לא זוכרת מתי התחילו לי הכל, ולכן אני בינתיים שמחה ומרוצה שאין לי את התופעות המגעילות האלו, יש מצב שיתחיל מחר ויש מצב שבוע הבא ויש מצב שלא יהיה בכלל - מקווה באמת שלא יהיה ומאחלת לי ולכולן הריון משעמם ותקין