קניית עגלה או סלקל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם!
    אני ממש מתלבטת האם לקנות עגלה לתינוק או לקנות את הסלקל החדש שיצא בחנויות שילב של חברת דונה..הסלקל ניראה ממש נחמד קטן שמחוברים אליו גלגלים וכך לא צריך את כל ההסתבכות של העגלה והתוספות למינהם של האמבטיה ...
    האם מישהי כבר קנתה וניסתה ?
    תעזרו לי להחליט מה כדי
8 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אני אומנם לא ילדתי עדיין כך שאין לי ניסיון ממשי, אבל לדעתי הסל קל הזה עם הגלגלים לא נוח לתינוק. הוא מאוד קטן ומותאם לזווית מאוד ספציפית של הגוף (שהבנתי שגם לא מומלץ לשים ככה את התינוק יותר מידי זמן כי זה פוגע בהתפתחות שלו), וגם אין שם אפשרות להשכיב אותו על הבטן שזה מאוד חשוב כדי שיתרגל הרמת ראש.
    אז אני הלכתי על עגלה קלאסית.
  • בדיוק מה שויקי ענתה.

• מה שענתה ויקי..
    גם אני רציתי לקנות את זה בהתחלה אבל לאחר התייעצות
    ירדתי מהעיניין .
    לא המליצו לי לקנות את זה מהסיבה שהתינוק צריך להיות על הגב
    ולא תמיד התנוחה נוחה לו .
    אז הלכתי על עגלה כולל טיולון וסלקל ב-4400 של חברת פג פרגו
    .
  • תודה על התשובה...
    אני מוגבלת מבחינת הגודל של האוטו שלי ולא כל עגלה ניכנסת לי לפאגז'
    בנוסף אני לא יכולה לקנות עגלה שיש לה אמבטיה כי במושב האחורי יש לי שני בוסטרים של הילדים..
    לכן אני מחפשת עגלה קטנה וכמובן נוחה לתינוק
    יש משהו שאתן ממליצות?
  • הסלקל על גלגלים זו המצאה גאונית, אבללל לא הייתי מוותרת על אמבטיה בעגלה כי היא שמשה לנו גם כעריסה ניידת. אם את מקבלת תלושים לשילב ובטוח תקבלי כשתלדי זה נראה לי הדבר הכי שווה שאת יכולה לקנות לעצמך :) בחיי אני שברתי את הידיים עם הסלקל וזה נראה פיתרון מצויין ונוח לתפעול
  • אני רכשתי את הדונה בשילב לפני כחמישה חודשים, ונהנית מכל רגע!!!
    הדבר הראשון שאמרו לי בחנות זה שלא מדובר בתחליף לעגלה, כי כמו שנאמר פה, באמת בסלקל אין זווית של 180, אבל זה בדיוק מה שהייתי צריכה בשביל כל הסידורים והמטלות היומיומיות- אני שמה ומוציאה את הילדים מהגן, קופצת לסופר, לקניון, לדואר וכו וזה הציל אותי! כי למי יש כח להתחיל להעמיס עגלה לאוטו, ואז להרכיב את האמבטיה...
    וחוץ מזה, יוצא לנו לטוס בתדירות די גבוהה, והסלקל הזה מאושר לטיסות! שזה הפתרון המושלם!

בסופו של דבר, הכל עניין של מה הצרכים שלך... כי הרי סלקל כולן צריכות, וגם עגלה... אז זה בסה"כ מהווה תחליף לסלקל- עם בונוס :)
  • יש עגלות שמשלבות בתוכן גם סלקל ונראה לי פותר לך את הבעיה כשתי העגלות מתאימות לכל מיני מצבים שונים, תפני לחנות agalease הם ימליצו לך על העגלה הכי טובה שיש למקרים הללו.
  • כמו שכתבו חברותיי לא הייתי ממליצה על סל קל לעגלה.
    עגלה מומלצת לצרכים שלך (בהתחשב בגודל הבגאז' והילדים הנוספים) היא עגלת "מדריד" של ד"ר בייבי שהעגלה עצמה היא מגיל לידה ונשכבת 180 מעלות ומיועדת לשכיבת תינוק על הגב או הבטן ועם גדילתו הופכת לטיולון לכל דבר.
    אפשרות נוספת היא לקנות טיולון שנשכב 180 מעלות ו"להלביש" עליו "עריסה רכה". העריסה הרכה לא תופסת הרבה מקום והיא גמישה.
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה