בגדי היריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתי כדאי לעבור לבגדי היריון?
    אני בשבוע 13 ועדיין לובשת את הבגדים הרגילים שלי. אני מרגישה שזה קצת לוחץ על הבטן.
    האם זה הזמן לעבור?
    האם זה עלול לגרום לנזק לעובר?
4 תגובות
עמוד 1
  • היי
    נראה לי שאין תשובה מדויקת, זה בעיקר עניין של תחושה.
    אני עברתי לטייצים או למכנסי היריון כשהרגשתי שהכפתור במכנסיים הרגילים לוחץ לי על הבטן, ואני די בטוחה שזה לא מומלץ לעובר- ובעיקר לא נוח!
    עם החולצות לקח הרבה יותר זמן..
    אני חושבת שזה בעיקר עניין של הרגשה, את צריכה שיהיה לך נעים ונוח.
  • מסכימה
    אני גם ככה מלאה אז יצאה לי דיי מהר הבטן וגם גדל לי מאוד החזה. אז גם הרבה דברים שעוד היו נמתחים בארון שלי הסגירו את ההריון בצורה ברורה מדי, ורק בחמישי יש לי סקירה ראשונה (שבוע 16) אז אני לא רוצה עדיין שכל העולם ידע (כל מי שקרוב אליי כבר יודע, יותר מתכוונת לאנשים בעבודה ושכנים וכאלה). לכן כן קניתי לי שני טייצים טובים להריון וכמה חולצות גדולות שממשיכה שימשיכו ללוות אותי כל עוד חם עוד חודש וחצי לפחות...
  • אני רוצה לעבור לשמלות וחצאיות כך שיהיה אפשר לנצל את הבגדים כמה שיותר עד סוף הלידה.
    בחולצות אין בעיה.
  • אז תעברי כבר עכשיו מה הבעיה?
    אני גם ככה מאד אוהבת טוניקות ושמלות קייציות
    הן שימשו אותי גם אחרי הלידות...
    אז הגינסים נדחקים לפינה
    ובע"ה אחרי זמן מה מהלידה יחזרו לשימוש.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה