היי בנות יקרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 9 עוד יומיים וכל דבר כמעט שאני מכניסה לפה יש לי בחילה ואני מקיאה בסוף..
    לא יודעת מה לעשות כבר אוףף כבר שבועיים ככה!!!
    עוד שאלה האם הפרשות זה תקין במהלן ההריון ? לא דם .. הפרשות חומות ובהירות ..?
3 תגובות
עמוד 1
  • היי ילנה. לדעתי כדאי לך להפנות את הנושא בפורום של נושאים כלליים ותמיכה הדדית.
    לגבי ההפרשות גם אני שאלתי שם בנות והדעות חלוקות.
    אני רק בשבוע חמישי אבל אני יודעת שהפרשות חומות ובכמויות מזעריות לא אמורות להוות בעיה. בכל זאת אולי כדאי לך ללכת לרופא ולבדוק את הנושא.
    בהצלחה!!
  • לדעתי את צריכה לבדוק את זה אצל הרופא.... זה יכול להיות ככה ויכול להיות ככה...
    הכי חשוב לפנות לרופא ולא להיות שאננים

BABY
  • לגבי ההפרשות - ללכת לרופא, סביר שזה כלום אבל חשוב לא לזלזל. בכלל לכל אורך ההריון ההמלצה היא שאם יש דימום ללכת להיבדק.

לגבי הבחילות - ליבי איתך, זה נוראי!!! בדיוק אתמול נזכרתי כמה נורא זה היה כי פתאום שוב תקפה אותי בחילה, אבל עברה מהר. \
    לי אישית כל כמה ימים עזר משהו אחר. בהתחלה שתיתי ג'ינג'ר וקמומיל וזה ממש עזר, עד שבוקר אחד הקאתי את זה ונראה לי הרתיעה מקמומיל תלווה אותי כל החיים. היו כמה ימים שלמצוץ לימונים וקרטיב לימון עזר לי, ואז גם זה התחיל להגעיל אותי... רוב הזמן הרגיע אותי לאכול דברים ממש לא בריאים ובצקיים, כמעט כל דבר אחר לא עשה לי טוב. תנסי, כריכים ממש בסיסיים, אצלי עזר רק לחם לבן, מה שירגיע...
    ואפשר לקחת ג'ינג'רול, הרופאה שלי אמרה לי שניים בבוקר על בטן ריקה. גם אם האפקט פסיכולוגי זה עזר לי קצת.

מקווה שיעבור במהרה וימשיך קל ותקין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה