טיפות דם בהקאת בוקר???????פוחדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מקיאה כל בוקר וכל היום יש לח בחילות נוראיות.הבוקר הקאתי והיו 2 טיפות דם.מה זה יכול להיות????? אני חוששת
7 תגובות
עמוד 1
  • גם לי היה פעם כזה דבר, רצתי לרופא, והוא אמר שאם אין לי דימום ואני מרגישה בסדר גופני אז אין מה לדאוג, זה שטויות
    אבל הייתי אומרת ללכת כן לרופא לבדוק, או אפילו להרים טלפון לרופא, רק בשביל להיות רגועה
  • תתקשרי למרפאה ותבקשי לדבר עם הדוקטור.
  • היי
    גם אני הייתי מקיאה מדי פעם טיפות דם עם הקיא
    כשהלכתי לרופא הוא אמר שבגלל ההתאמצות להוציא את הקיא של הבוקר(המיצי קיבה)
    אז נהיה חיכוך בגרון ובגלל זה יצא קצת דם
    אין לך מה לדאוג זה לגיטמי לגמרי
    אבל סתם בשביל השקט הנפשי שלך את יכולה להתקשר לרופא שלך
    תרגישי טוב
  • תודה בנות הרגעתן אותי.אני כל הזמן עם בלילות ולא מתפקדת.ויש לי שלושה ילדים בבית .אני לא יודעת איך להמשיך עם זה ככה.אני במיטה רוב הזמן .ממוטטת לגמרי וזה רק שבוע 6.מה יהיה הלאה:(
  • בחילות
  • היי,

לי היו כמה שבועות שהייתי יורקת קצת דם, בעיקר בבוקר, אחרי בירור התברר שבגלל שיש לי דימום מהאף זה מטפטף קצת גם לגרון (סליחה על התיאור) - בקיצור, אחרי טיפול קצר ופשוט של אא"ג הכל הסתדר.
    הייתי פונה לרופא לבדיקה, אפילו רק בשביל השקט הנפשי.
    מקווה שתרגישי טוב יותר בקרוב
  • היי..
    גם לי היה דם בקיא
    ואני דווקא הייתי ממליצה להיות קצת פחות אדישים לזה. נכטן שזה בגלל ההקאות אבל לי היו צריכים לעשות זונדה ושטיםת קיבה בגלל זה כי הסתבר שהדם הגיע מהקיבה ונשאר שם עוד דם שהיה צריך לנקז. זה לא ברור מאליו ובמקרים קיצוניים גם יכול להיות מסוכן. השאירו אותי בזמנו לאשפוז להשגחה.

מקווה שזה באמת כלום כמו שהיה לשאר הבנות פה. אבל בעיניי לא צריך להתייחס לזה בקלות ראש. זה לא דבר טבעי....

הייתי מתקשרת להתייעץ עם אחות או רופא

בהצלחה ותרגישי טוב (:

ליטלילי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה