היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, אני אשמח אם תוכלו לשתף מתי אנשים שלא סיפרתן להם התחילו לשים לב שאתן בהריון? בפרט, מי שבהריון שני, ודי מלאה מראש, כמוני
12 תגובות
עמוד 1
שבוע 8 :( הייתי חטובה מאוד! והייתה בליטה קטנה וכולם כבר שמו לב ואמדו לי מזל טוב. מאז התחלתי לשים שמלות ענקיות עד לפני שבוע.
אמצע חודש שלישי ככה
תמיד היתה לי קצת בטן תחתונה וכשנכנסתי להריון היא פשוט יצאה וכבר לא יכולתי להכניס אותה..... זה היה ממש בהתחלה לא הפריע לי- הלכתי איתה בהתרגשות וגאווה
אני נחשבת תת משקל עם בטן שטוחה אז ראו עלי ישר. כמו תות שבוע 8. בהתחלה זה היה יותר נפיחות ומשבוע 11 כבר בליטה קבועה. בגלל זה אני מתפלאת איך לחברה של אייל גולן הייתה בטן כזאת שטוחה בשבועות שיש כבר משהו...
בחודש 8 עד אז זה היה נראה סתם כאילו אני אחרי לאפה
לי רק בחודש האחרון הבטן התחילה לצאת משמעותית שרואים.. עד רביעי חמישי סתם הייתי ניראת כאילו אכלתי הרבה
ליטלילי
אני מלאה ובמבנה יש לי בטן אהל משבוע 12 הבנתי שכבר ברור כשאני עם בגדים לא רחבים שזה הריון...
לא מלאה ,אבל יש לי מבנה בטן שהולכת לרוחב ,כך רואים עליי הריון רק סביב שבוע 20+ ככה כשהבטן ממש גבוה כבר
בהיריון הראשון בחודש שביעי בהיריון השישי בחודש שישי הבטן יצאה כבר בשלישי בערך אבל לא ראו אותה מבעד לבגדים
גם בהריון הנוכחי וגם בהריון הקודם די מהר בערך בחודש שלישי.
חודש שישי עד אז התרחבתי באגן אבל הבטן הייתה שטוחה
הבטן שלי יצאה ממש בהתחלה ואני זוכרת שקיוויתי שטעיתי בחישוב בגלל הנפיחות. אבל זו היתה נפיחות שרק אני ראיתי והרגשתי, לא משהו שבולט לעין. רק בין שבועות 18-20 התחילו לראות את הבטן ממש ויותר לכיוון שבוע 20 היא נראתה בטן הריונית.