חושבת על עוד הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אבל רק המחשבה איך אתמודד עם 3 ילדים , לימודים , עבודה , ואני לבד עד 19-20 בערב
8 תגובות
עמוד 1
  • מתי מסיימת ללמוד?
    אולי כדאי לסיים קודם עם הלימודים?

בכל מקרה זה עניין של הרגשה ומאוד אישי ומשתנה מתקופה לתקופה לדעתי..

מה הבעל אומר?

לכי עם הלב (:

ליטלילי
  • מתי מסיימת ללמוד?

מה הבעל אומר?

לכי עם הלב (:

ליטלילי
  • מתי מסיימת ללמוד?

מה הבעל אומר?

לכי עם הלב (:

ליטלילי
  • עכשיו סיימתי לימודים של 4 שנים , ומתחילה שוב לעוד שנתיים באוקטובר ,ואז יש עוד שנה נוספת ,ככה שלפחות 3 שנים של טירוף...
    איך דוחסים הכל בכל כך מעט זמן ביממה ... ולא מתפרקים מעומס ??? שאלה רטורית כמובן ,סתם משתפת כאן
    בעלי ילך עם ההחלטה שלי ,הוא כמובן רוצה עוד ילד ,הוא לא נהיה יותר צעיר ,עוד מעט בן 40 .
  • מאיוש.. כמה זמן יימשכו הלימודים? אני בהתחלה אמרתי שעד שלא אסיים תואר ראשון לא אביא ילד, אבל.. כשרוצים מאד, שום נימוק רציונאלי לא באמת יעזור.. אני בטוחה שתתמודדי נפלא! תחשבי עם עצמך עד כמה הרצון הזה בוער בך, והאם את יכולה לחכות עוד קצת, ותקשיבי לאינטואיציות שלך...
  • זה היה מהר יחסית

• מה עם עזרה בתשלום? אפשרי?
    למצוא מישהי שתוכל להיות איתך בבית יום-יומיים בשבוע.
    או אפילו שתהיה לבד עם הילדים ואת תוכלי להתעסק בדברים אחרים?
  • שיהיה בהצלחה
    קטן עלייך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה