הפרשות עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.
    אני בשבוע חמישי. מאתמול התחילו לצאת לי בניגוב הפרשות חומות. אומנם לא בכמויות אלא רק בניגוב רואה אבל הבוקר זה היה גם מעט צמיגי. האם זה טבעי? מישהי חוותה את זה גם? מציעות לי ללכת לבדוק או לחכות לשבוע הבא לתור שיש לי?
5 תגובות
עמוד 1
  • גם לי היה בשבוע 7 בערך, ולא משנה נה ייעצו לי, הלכתי לבדוק שהכל בסדר ושיש דופק, לכן מייעצת לך ללכת לבדוק גם תראי את העוברי הפיצי וגם ירגיעו אותך:) אין כמו בדיקת אולטרסאונד שעונה על השאלות בשניה :)
    אבל בכל מקרה אגיד לך מה אמרו לי: דם חום זה דם ישן ולרוב אין מה להבהל ממנו, זה לא אומר שעכשיו מתעלמים ממנו, צריך לעקוב ולראות שהוא נעלם, אם לא, להגיע לאולטרסאונד לבדיקה ולברר מאיפה מקור הדימום הישן. אצלי כל פעם שבאתי לא מצאו את מקור הדימום וזה עבר אחרי 3 ימים.
  • תודה תות, אני אחכה עוד יום יומיים ואראה אם זה ממשיך ואיך. לא חושבת ומרגישה שצריכה להלחץ אבל יודעת שצריכה להיות עירנית.
    מחכה לא"ס לראות כבר :)
  • כל מקרה לגופו , כשזה התחיל אצלי קיבלתי תמיכה בנרות וזריקות פרוגסטרון עד שבוע 15 , ממליצה לך לגשת לרופא.
    /]
  • נכון מרגו גם לי נתנו נרות לתמיכה, שכחתי לציין וגם שכחתי מזה! :))
  • תודה בנות. בינתיים זה לא באופן קבוע זה בא והולך וממש ממש בקטנה.
    אני אחכה ואם אראה לי משהו חריג אלך להבדק. או שנראה אולי מחר אקפוץ בבוקר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה