תוצאות שקיפות עורפית וביוכימיה 1:40 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי מכן עברה או יודעת על מישהי שעברה את זה , אני חייבת קצת אופטימיות. קיבלתי עכשיו את התוצאות ואני שבורה.
6 תגובות
עמוד 1
  • קראתי באחד מהפורומים על מישהי שרשמה שיצא לה 1:1 ובסוף עשתה מי שפיר והכל יצא טוב!!!! והיום אמרה שיש לה ילדה בריאה! זה לא רק שקיפות קובעת, יש גם בדיקת סקר שנותנת עוד תמונה ויש גם סקר טרימסטר שני. אל תילחצי סתם תחכי לתוצאה של הבדיקת דם שעשית עם זה. ויש עוד מדד ששכחתי מהו.
  • סטטיסטיקה, סטטיסטיקה ועוד פעם סטטיסטיקה.
    אני הייתי עם 1:10 ועשיתי סיסה שיליה ויצא תקין.
    ממה מורכבת התוצאה? כמה יצא בשקיפות?
  • היי,
    אני גם מכירה סיפורים, לא זוכרת מה הייתה הסטטיסטיקה אבל זוכרת לחץ גדול ובדיקת מי שפיר תקינה לחלוטין.
    בכל זאת לא הייתי מזלזלת בזה, אף אחד לא רוצה חס וחלילה ליפול על הצד הלא טוב של הסטטיסטיקה, ועושה בדיקה. את חברה שלי הלחיצו לאחרונה בטרוף שיש מוקד אקוגני ללב וכבר דיברו איתה על תסמונת דאון וכו', היא עשתה את הבדיקת דם החדשה והכל תקין (על הדרך בודקים עוד דברים). היא יקרה מאוד, אבל נטולת סיכונים לחלוטין..
    שוב אני בטוחה שהכל יהיה בסדר אבל תהיי עם יד על הדופק ועל ההמלצות של הרופאים. המון חיבוקים ותמיכה
  • קודם כל לאט לאט,
    תבררי לגבי מי שפיר מגיע לך במימון של הקופת חולים .
    ותמיד לחשוב חיובי
    [
  • תודה רבה לכן על העידוד!! עברתי בדיקת סיסי שליה בתחילת השבוע ואני ממש מקווה הבשורות יהיו טובות, אני כל כך רוצה לשמוח על ההריון הזה ואני לא מאפשרת לעצמי כדי שלא אשבר אם חלילה אצטרך להפסיק אותו. חשבתי שהריון שני עובר בקלילות עם פחות חששות ואני לא מאמינה שאני מתמודדת עם זה... שוב המון תודה!
  • אני מחזיקה לך אצבעות מכל הלב... תעדכני מה שלומך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה