ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    יום שלישי(אתמול) עשיתי בדיקת ביוץ בשעה 15:00 בצהריים והיא הייתה חיובית. מתי עליי לקיים יחסים. יש לציין כי לא קיימתי באותו יום שלישי( סיפור אחר) האם היום ומחר זה מספיק? אה וגם קיימתחי יחסים ביום ראשון.

תודה רבה

הכול בראש
4 תגובות
עמוד 1
  • היי
    נראה לי כל הקטע של הבדיקות ביוץ זה לא לגמרי מדע מדויק ב100%, אבל במידה והבדיקה שלך מדויקת יש סיכוי שהיום בערב זה כבר מאוחר מדי, כי הביצית חיה 12-24 שעות, ואז גם אם בדקת ממש שנייה לפני אז אולי היא כבר לא שם. אבל אולי היא כן והבדיקה לא הראתה בדיוק את מתי הביצית באמת שם. בכל מקרה הפעם של יום ראשון ממש יכולה להצליח! אני במקומך לא הייתי מסתמכת רק על הבדיקת ביוץ ובכל השבוע (לפחות) שאת אמורה לבייץ לשכב יום כן יום לא. ומחזיקה אצבעות
    חוץ מזה מצאתי כתבה על מחקר שהראה שהחלון הזה של הביוץ לפי הבדיקה לא בהכרח נכון לגמרי אז זה טוב
    http://www.mako.co.il/ninemonth-fertility/before/Article-d2b970509df8031006.htm
  • היי,תודה על המענה.
    גם ביום רביעי( אתמול עשיי בדיקת ביוץ ויצא חיובית. ואתמול קיימנו יחסים. מקוה שיחזיק..
    הכול בראש
  • בנות, קניתי המון בדיקות ביוץ מחו''ל, עכשיו כבר לא צריכה אותן :- האם מישהיא מעוניינת לקנות 20 יחי ב40 ש"ח, הכל באריזה ובתוקף! מוכנה להביא הביתה (בת-ים,חולון,יפו,רשל''צ) או לשלוח בדואר (אם תשלמו ב paypal).
  • הביוץ מתרחש יום אחרי שרואים שני פסים בבדיקה.. אז לא פספסת!! בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה