היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה כואב? כמה זמן הבדיקה? הבנתי שעדיף לקחת אקמול לפני הבדיקה.
תודה לעונות
9 תגובות
עמוד 1
היי אני אדבר גלויות...אצל כל אישה זה שונה יש אישה שיוצאת מחויכת כאילו ויש אחרת שצועקת הבדיקה לא נעימה זה נכון אני שתיתי שני אקמול וזה לא עזר, לי אישית זה כאב מאד ...5 דק הרגישו כמו נצח שוב כל אישה וגופה ...שיהיה המון הצלחה !!!
אני מפחדת :(
זה טבעי לפחד מדבר לא מוכר אל תדאגי פשוט תחשבי על דברים חיוביים תעסיקי את עצמך בדברים אחרים ואל תחשבי על איפה את נמצאת תחשבי על איך שזה נגמר והנה את בחוץ כולנו עברנו את זה
תודה בנות.
מקווה שיהיה לי מספיק כוח כדי לעבוד את זה
להגיד לך את האמת לי מאוד כאב!!! אקמול ממש לא עוזר תנסי משהו קצת יותר חזק..אבל כמו שאומרים כל מקרה לגופו ...אבל שתדעי שהסיכויים להיקלט אחרי צילום גדלים לי יש שתי חברות טובות שנקלטו באותו החודש של הצילום...
הייי מאמי אל תילחצי אני לא כאב לי :) לא נעים אבל בסדר עובר.. הבנתי שזה כואב למי שיש הידבקויות ברחם... אני לא שתיתי לפני כדורים ,
לילוש
תודה בנות.
נראה לי אני אקח טיפות אופטלגין זה מר ומגעיל אבל עדיף מאדויל או משהו.
רק עוד שאלה...כמה זמן הבדיקה אורכת?
תראי זה אמור להמשך בין 3-5 דק וכן זה כואב למי שיש לה הדבקויות כל אישה וגופה בהצלחה!!
לי אישית זה מאוד כאב. זה כואב לא רק לנשים עם הדבקויות , מניסיון אישי. אבל זה בסה"כ כאב של עד 5 דקות כי ברגע שהבדיקה נגמרת הכאב יורד ממש מהר. בהצלחה