בחודש שמיני.. התארגנויות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני בשבוע 32.

מה אתן ממליצות לקנות מראש מבחינת בקבוקים ? כמה בקבוקים ובאיזה גודל ?
    ולגבי מוצצים ?

הבנתי שחשוב שהיא תתרגל לחברה ספציפית.

אשמח לשמוע המלצות.
5 תגובות
עמוד 1
  • להתחלה צריך בקבוקים קטנים ככה את רואה כמה הוא אוכל בדיוק, כי בגדולים זה מ60 מל
    אני קניתי כמה סוגים , טומי טיפי היה מארז כזה של 2 קטנים, 2 גדולים וזוג פטמות מס 2
    ואוונט אחד וסביבות גיל 3 חודשים קניתי גם מאמ
    הכי הייתי מרוצה ממאמ ואוונט, אבללל היא התרגלה לטומי טיפי חחח
    הם גם בסדר, תלוי בך אם את רוצה להניק אל תקני הרבה, אני רציתי ולא יצא בסוף אז השלמתי בקבוקים..
    בהצלחה
  • גם בקבוקים וגם מוצצים זה קצת ניסוי וטעייה עד שהתינוק/ת מתרגל/ת לסוג מסויים, אם בכלל. ומקבלים בהתחלה כל מיני דוגמיות. אצלי בסוף היא התבייתה על מוצצים של אוונט, בקבוקים התחילה מאוחר ואז הסכימה רק טומי טיפי ואח"כ גם אוונט נטורל.
  • אני בינתיים קניתי רק אריזה של שני בקבוקים של אוונט של 125 ,אחר כך נראה . בבוקים אני מעדיפה רק אוונט. מוצצים של מאמ .
    /]
  • לא רואה צורך לקנות מלא על התחלה.
    /]
  • לא רואה צורך לקנות מלא על התחלה.
    /]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה