רוצה לספר לכל העולם (כמעט) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    אני בשבוע 7+2. ראיתי דופק פעם ראשונה ב 6+5 ומחר יש לי שוב תור לרופא (מחכה כבר שוב לראות את הקטן).
    כרגע אף אחד לא יודע חוץ מבעלי (ומאחי הגדול שגילה כי עובד בבית החולים שאליו ניגשתי לבירור בשל הפרשות). בא לי לספר לכל העולם... חוץ מלמשפחה של בעלי (אמא שלו ליתר דיוק), שמספרת כל דבר מיד לכולם (חברות, מוכרים בסופר, נשים שמתאמנות איתה וכו'). אני מאוד מאוד רוצה לספר מחר לאמא שלי ושבוע הבא בעבודה (אנחנו מאוד קרובים, וגם אפ חו"ח יקרה משהו, הם ידעו) וממש מתלבטת מה לעשות. בעלי אומר שכדאי לחכות עד סוף שלישי, אבל אני מרגישה שאני מתפוצצת ורוצה לספר לכולם!
    מה אתן מציעות? לחכות?
    סליחה על החפירה ותודה מראש
8 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון מזל טוב
    לפי דעתי את יכולה לספר רק לאמא שלך
    אמא זה אמא
    אין על אמא

משהו חדש מתחיל אצלי עכשיו :)
  • מבינה את הרגשתך טוב מדי
    אנחנו אחרי שנה+ של ניסיונות רצינו לצרוח לכולם
    אבל חיכינו עד סוף החודש השלישי.
    מאד מאמינה במשפט "אין הברכה שרויה אלא על הסמוי מהעין"
    ואחזנו במגמה ששום ידיעה לא שווה את תקינות ההריון.

אח"כ שמספרים ומספרים
    ונרגעים מההתלהבות
    פתאום מרגישים רע ומלחיץ...

לצערי לפני תהל שלי, נקלטתי להריון וכל כך התלהבנו
    ולא הצלחנו לשמור את הסוד שמיד אחרי 2 פסים
    רצתי לספר לכמה חברות...
    ושלא נדע מיד למחרת חוויתי הפלה
    לא יודעת אם זה כתוצאה מהסיפורים או לא,
    מה שכן - הבטחתי לעצמי שזו הפעם האחרונה בלי נדר.

• אמא חייבת לדעת ...אם לא נעים לך מבעלך אז תבקשי ממנה שלא תדבר על זה ותשמרו את זה בינכן אם אין ברירה ....

• טוב, כבר פירטתי על זה רק לפני כמה ימים כשמישהי שאלה אני לא אחפור שוב,
    אבל - אני כן סיפרתי ממש מהר עוד לפני הדופק אפילו לחלק מהאנשים ואחרי לדיי הרבה.
    זה מה שמתאים לי, לאופי שלי, למקצוע שלי, לטבע הקשר שלי עם חברות, וכו' וכו'.
    מה שכן - במשפחה של בעלי אמרתי לו להגיד להורים שלו שלא יספרו לאף אחד. המשפחה שלו פחות קרובה אליי, הם סיפרו לנו ממש מאוחר בקטע מוגזם, והאמת שהידיעה או אי הידיעה שלהם לא עניינה אותי בשלבים האלה...
    חייבת לציין שגם לי יש חברות שסיפרו מייד, ואפילו לפני זה - וכרגע עם אלה שזה רלוונטי להן אני יודעת מי מנסה, מי חושבת לנסות, מי עברה הפלה לאחרונה שלא נדע... אז זה לא שאני מוזרה אצלנו וכולן חוץ ממני דיסקרטיות
    אז לדעתי תסמכי על שיקול הדעת שלך ועל ההכרות שלך עם עצמך!
    והכי חשוב שהכל יהיה תקין
  • אני עם הבנות כאן, הנסתר מן העין יש בו ברכה !
    תתאפקי עוד קצת... יש לך עוד 6 חודשים לביות בהריון ושכל העולם כבר ידע !
  • תודה לכולן על העצות! אספר מחר לאמא שלי, בתקווה שזה לא ישים אותה במקום לא נעים (לא לספר לבעלה ולאחים שלי) ואשתדל, ככל שאוכל, להמתין עם האחרים :)
  • זה הכל עניין של הרגשה שלך מאמי, אני אחת שלא יודעת להסתיר כלום ומיד רואים עליי שקורה משהו אז החברות הכי טובות שלי יודעות ו2 בנות מהעבודה ואחותי... להורים עוד לא סיפרנו כי אנחנו מחכים לדופק מקווה שנשמע אותו ביום ראשון הבא כי אצלנו זה להנחית 2 פצצות על ההורים של חתונה והריון יחד...
    בכל אופן זה עניין אישי ואם את מרגישה שבא לך לספר לחברה הכי טובה כי כמה שהפורום הזה תומך ומחבק אין כמו חיבוק אמיתי של חברה טובה אז תעשי את זה אם את סומכת עליה
  • תודה יעלושה, גם אנחנו צריכים לארגן חתונה במהירות. מאורסים כבר הרבה זמן ואיכשהו לא התקדמנו עם התכנונים ועכשיו... צריך להזדרז. בדרך לספר לאמא (ולבעלה, כי לא פייר לבקש ממנה לא לגלות לו). אח"כ אחשוב מה ולמי אני רוצה לספר. בעיקר מרגיש לי שאני משקרת כשאני לא מגלה לחברים הטובים, וזה גורם לי להתרחק מהם כדי לא להרגיש לא בנוח, אז אני כבר לא יודעת מה עדיף...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה