הייתי בסקירה ראאשונה היום - רוצה לשתף :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אחרי יותר מדי זמן היום שבוע 16+4 סוף סוף הייתה לנו סקירה ראשונה!!
    הלכנו לפרופסור ברונשטיין ואני כל כך שמחה שלא התפשרתי, אני מכירה את עצמי ונראה לי עם כל רופא אחר הייתי פחות רגועה אחרי, ממשיכה לחשוב אולי הוא לא ראה....
    היה כל כך מרגש! הייתי לחוצה מאוד לפני, כבר לא היה אכפת לי אם זה בן או בת (ולפני ההריון תמיד אמרתי שמבחינתי רק בנות זה גם בסדר), רק רציתי לדעת שהכל בסדר.
    הבדיקה היתה וגינלית, הוא נתן הסבר שלם בהתחלה על זה שהוא עושה גם בטני אבל יש לזה כל מיני חסרונות - נתן כמה הסברים שקשורים גם לפיזיקה וליכולות של המכשיר - האמת שלא היה אכפת לי בכלל, לא משלמת 2600 שקל כדי לפקפק בדעתו
    אז זהו, הוא התחיל מלבדוק את צוואר הרחם, עבר על האיברים, בכל איבר הסביר מה הוא מחפש ואז שלל את זה. קצת כאב לי כי כמו בשקיפות העובר לא רצה להסתובב וממש חיכינו לראות את האוזן השנייה. אז היו על מיני לחיצות על הבטן שכואבות גם עכשיו אבל שטויות.
    וזאת בת!!! עכשיו אני לא יודעת מה לעשות כי יש לי שמות רק לבנים בראש ולבנות כמעט אין אף שם שאני ממש אוהבת וגם המעט שכן "תפוסים". מזל שיש זמן....
    היה פשוט מרגש ושווה כל דקה של ציפייה לזה.
    מקווה שימשיך להיות טוב ותקין הכי חשוב.
    נ.ב
    אולי מישהי יכולה להסביר לי איך עושים סרגל הריון? לא מצליחה כל כך...
7 תגובות
עמוד 1
  • שני ממש משמח לשמוע את ההתרגשות והשמחה שלך!!!
    שתמיד תשמעי רק בשורות טובות ושתצאי בידיים מלאות ב״ה!!
    מחכה כבר להגיע לשלב שאני רואה את הקטן/ה ולא רק בראש ...
    בקשר לסרגל אסביר לך מאוחר יותר
  • מזל טוב שני!! אצלי הפוך יש רק שמות של בנות (והרבה) ואפס שמות של בנים.
  • היי!
    קראתי את האושר שלך בין המילים..
    בדיקה ממש ממש מרגשת
  • ואיי שני איזה מרגש!!! מזל טוב על הבת !! ????
  • איזה כיף לקרוא על זה מאמי ..
    ומבטיחה לך שאין כמו בנות.
    שבאמת ימשיך תקין ובעז"ה שתהיה לידה קלה
    בעיתו ובזמנו
  • היי, תודה בנות!!! זה באמת אושר כל כך רציתי לראות שהכל בסדר.
    מירי נכון בתור דודה אני תמיד אמרתי את זה
    שמחה שיש את הפורום הזה לשתף, שיתפתי גם במציאות אבל פה אפשר לחפור בזה יותר..
    שיהיה רק קל ותקין לכולנו.
    רחלי שלחתי לך מייל, תודה רבה בכל מקרה!
  • יכול להיות שסוף סוף הצלחתי?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה