היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אחרי שהבטא עלתה ל500 עשיתי בדיקת אולטראסונד , להלן הממצאים: רירית 14 מ״מ ממצא ברחם בגודל 3 מ״מ ,אפשרות לתחילת שק הריון״ מה??? זהו?? עוד לא נוצר שק??? ( למי שלא עקבה רק ביום ה 40 בערך גיליתי אחרי מחזור שמסרב לבוא וככל הנראה ביוץ מאוחר מאוד) בקיצור זה מה שניתן לראות בשבוע מוקדם?? הכל תקין? זה מתפתח די לאט לפי דעתי ..אבל למישהי זה קרה והתפתח והכל היה טוב? אודה באם תשתפו (: תודה מראש ,זה ירגיע אותי המון !!!!
13 תגובות
עמוד 1
אולי זה ירגיע אותך, אני יודעת שאפשר לראות שק רק שהבטא מעל 1000. אז תחכי עוד קצת ותעשי שוב אולטראסאונד... בהצלחה
לילוש
זה אכן הרגיע קצת תודה מאמי ,תודה רבה! מחר אני עושה שוב בדיקת דם ואוכל לדעת לאן פני מועדות אוף מלחיץ...
בנוסף כשלי היתה בטא של 1118 הלכתי לבדיקת אולטראסאונד והרופאה אמרה שהיא לא רואה כלום,ביקשה ממנה הפניה למיון נשים-היא נתנה לי-הלכתי לבלינסון ותוך כמה דקות כבר עשו לי אולטראסאונד וראו שק היריון! הבנתי שבבתי חולים המכשירים יותר משוכללים מאשר במרפאות הקטנות. תשמרי על קור רוח זה חשוב מאוד! בהצלחה ולפי דעתי כבר בפעם הבאה תראי שהכל בסדר!!!!
תודה נסיכה שלי! אני גם מקווה ! עשיתי בדיקת בטא התוצאה הייתה 4443 ...זה המון ! אז איך ליפני יומיים היא לא ראתה כלום??? ודרך אגב לגבי המכשירים את צודקת בהחלט נראה לי זאת הסיבה היא הגיונית לי... הייתי בבדיקה במודיעין והיא באמת לא דומה למיכשור שיש באסף הרופא נניח , מקווה שזאת הסיבה , אני יחכה עוד שבוע בציפייה מורטת עצביםםםם אבל זה שווה את זה
תעשי בדיקה חוזרת ( אולטרסאונד ) יכולה לומר לך שחברה שלי באה לאולטרסאונד בשבוע 7-8 והרופאה אמרה לה שהיא לא רואה כלום ... 7 חודשים אחר כך היא ילדה בת ומאוד רצתה להביא אותה לרופאה הזאת להראות
סופיה מה קורה??? עשית שוב בדיקה?
לילוש
לא מאמי האמת היא שלא הייתי מאוד עסוקה... אבל ממש מוזר שאין לי תסמינים חוץ מעייפות, זה פשוט מדהים! חייבת לעשות א.ס .... אולי הלילה אלך למיון במקום להמתין כמה ימים ... תודה על התעניינות מבטיחה לעדכן
היי בנות ! אז עשיתי היום א.ס במיון ... וכבר ראו שק בבירור עם חלמון , הריון צעיר , שבוע הבא כבר צריך לשמוע דופק בעזרת ה׳ ואז אני ירגע! עדיין לא מעכלת שהביוץ שלי היה ביום שהייתי צריכה לקבל...לא נתפס! בורא עולם תודה על הנס!!
חמודה את, אם רק תאמיני הכל יהיה בסדר. חשוב מאוד שתשמרי על שלווה בתקופה הזו, מה שאת מרגישה גם העובר החמוד והקטן שלך מרגיע, ואת לא רוצה שהוא ירגיש מצוקה!!!!
תשתדלי להירגע..
מאחלת לך הריון בריא תקין ארוך וידיים מלאות, בע"ה
איזה כיף!!!!! מחזיקה אצבעות והכל יהיה בסדר, אצלי גם בהתחלה ראו רק שק עם חלמון ושבוע וחצי אחר כך בשבוע 6 ומשהו עובר ודופק
חחחח אני אפילו לא יודעת באיזה שבוע אני... אבל בסדר שבוע הבא קבעתי בדיקה לקביעת גיל הריון מקווה שהוא מדוייק , וזהו ויהיה לי שבוע בדיוק עם מספר ובעזרת ה׳ כבר דופק כנראה גם בגלל זה לא מרגישה כלום ...הרבה אומרים שעם הדופק מתחילים התופעות .... מוכנה כבר נפשית ופיזית .... בכל אופן מקווה לטוב - תודה לכולכן
בנות, מאיזה שבוע רואים/ שומעים כבר דופק?? שבוע חמישי, נכון?!?!?
בשבוע חמישי לפעמים שק ההריון עדיין ריק. לא שבוע מומלץ לבדוק דופק. למרות שכן לפעמים יש בשבוע חמישי