עיסוי פרינאום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף, לא בא לי. אבל החתך כל כך מפחיד אותי שאני חייבת לעשות את זה.
    לא בא לי גם כי אין לי כוח לעוד התעסקות (לא מספיק למרוח פעמיים ביום את השמן על הבטן, לקחת את הויטמינים, להתעסק במיליון החצ'קונים שיש לי בכל הפנים...), וגם כי זה נראה לי ממש מסובך.

אשמח לטיפים ממי שעשתה זאת- האם צריך להתקלח גם אחרי העיסוי, או שדווקא כדאי להישאר עם השמן? ובאיזו תנוחה הכי מומלץ לעשות את זה?

תודה מראש לעונות
11 תגובות
עמוד 1
  • גם אני הייתי גיבורה ואמרתי שאני אעשה את העיסוי .. ונכנעתי !!
    מה שיהיה יהיה .. :)

• אויש ליהוש.. מבינה אותך.
    אני אתן לזה צ'אנס, אבל לא מבטיחה כלום
    הערב ניסיון #1...
  • תעדכני איך היה ;)

• בדיוק אתמול בלילה חשבתי על זה , האם באמת כדי ? כי בהריון ראשון לא חשבתי על זה אפילו , ויקי תעדכני.
    /]
  • בנות בעלי קנה שמן שקדים מתוקים של לייף זה מתאים או לא ?
    /]
  • בנות בעלי קנה שמן שקדים מתוקים של לייף זה מתאים או לא ?
    /]
  • טוב אז בינתיים כבר עשיתי פעמיים.
    ממש מעיק, התנוחה על גבול הבלתי אפשרית.
    ואני תוהה אם בכלל אני עושה את זה כמו שצריך...
    נראה עוד כמה זמן הסבלנות שלי תעמוד בזה

בינתיים עשיתי סקר (מאוד לא מייצג) עם 2 חברות שהשתמשו והקפידו על העיסוי ובסוף היו לשתיהן תפרים.

מרגו- אני גם קניתי שמן שקדים רגיל, לא כתוב עליו שזה ייעודי לעיסוי הפרינאום. אבל קראתי על זה קצת באינטרנט והבנתי שזה יכול להיות למעשה כל שמן על בסיס צמחי, אבל שמן זית! אז זה נראה לי בסדר. פשוט על השמן שרשום עליו במיוחד לעיסוי הפרינאום הם גובים פי 2 במחיר וזה נראה לי מוגזם גם ככה.
  • ויקי את צודקת בעלי קנה לי עוד אחד שכתוב כמו שאת אמרת לעיסוי פירניאום והוא עלה 60 שקל והקודם עלה רק 25. טוב גם עשיתי בינתיים פעמיים באמת לא קל וגם לא בטוחה שאני עושה נכון .
  • ויקי את צודקת בעלי קנה לי עוד אחד שכתוב כמו שאת אמרת לעיסוי פירניאום והוא עלה 60 שקל והקודם עלה רק 25. טוב גם עשיתי בינתיים פעמיים באמת לא קל וגם לא בטוחה שאני עושה נכון .
  • אני חייבת לשתף אותך שגם אני ממש פחדתי מחתך
    ועשיתי את העיסוי הזה (יותר נכון בעלי עשה) וזה בולשיט!
    כל אישה והגוף שלה...
    עשיתי את זה במשך חודש ועדיין חתכו אותי לעומת זאת חברה שלי בחיים לא עשתה את העיסוי הזה ועכשיו היא אחרי לידה שניה ולא חתכו אותה לא בראשונה ולא בשניה...
    בקיצור... יהייה בסדר

• בקיצור המסקנה היא ברורה- הכל מידי שמיים! חחחח
    מה שאמור להיות, יהיה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה