יאוש!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר לא יודעת מה לעשות ! מנסים להיכנס להיריון כבר שנתיים !
    התחלנו בירור רפואי .. אנחנו לפני הזרעה ראשונה ..
    ויש לי איחור של יום במחזור וכאבים נורא חזקים בבטן תחתונה ?!?! פוחדת לעשות בדיקה ולהתאכזב .. מה אתן אומרות ?!

??my baby??
8 תגובות
עמוד 1
  • כאבים חזקים שמזכירים כאבי מחזור יכולים להיות סימן להריון. כך ידעתי בהריון הראשון. בהצלחה!!!
  • ואחרי כמה זמן עשית בדיקת היריון ?

??my baby??
  • היי
    אם את באיחור של יום את יכולה לעשות בדיקה ביתית, הכי טוב לעשות בדיקת דם... זה באמת יכול להיות הריון אבל זה גם יכול להיות לחץ מההתחלה של הטיפולים אני מניחה.. מקווה שזה יהיה חיובי ואם לא אז שהטיפולים ילכו מהר ובקלות.. תעדכני מה שלומך
  • היי בנות , אז באמת היה איחור , עשיתי בדיקה ובאמת היו 2 פסים !!
    אחרי יומים הפסים התכהווו :)))
    ביום שלישי יש לי תור לרופא ..
    רק רציתי לשאול זה הגיוני שאהיה כל כך עייפה ?!

??my baby??
  • מזל טובבב
    ברור הגיוני הייתי נרדמת בשעה 8 כל יום בהתחלה חחחחח
    BABY
  • וואוווו די זה שבוע של הרבה בשורות טובות טובות בפורום!!
    כל מה שגורם לך להרגיש סמרטוט הגיוני בשלב הזה... ממש שמחנ בשבילך שיהיה בשעה טובה ותעדכני אותנו
  • חמודה אנחנו יחד!!!! מזל טוב,
    מאחלת לך הריון תקין פורה וארוךךךךך

• תודה רבה לכולכן !!
    והלוואי שכל מי שרוצה שהקדוש ברוך הוא יתן לה :)
    והכי חשוב בריאות והיריון תקין ובריא :)
    מחר יש לנו אולטראסאונד ראשון :)
    אעדכן ??

??my baby??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה