היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנותת רציתי לדעת טם ביום חמישי וביום שישי יצא לי תשובה חיובית והיום יצא שלילי מתי אמור להיות הביוץ?
7 תגובות
עמוד 1
אם יצא לך חיובי ביום חמישי ושישי אז הביוץ היה ביום חמישי ושישי
יש שאומרים שהביוץ ייתרחש יום יומיים אחרי שתתקבל תשובה חיובית..
היי לפי מה שאני זוכרת שהיה רשום על הבדיקת ביוץ שהשתמשתי בה פעם אחת הביוץ יחל בין 12-48 שעות מהרגע שהבדיקה חיובית. רשום שצריך לקיים יחסי מין ישר כשרואים חיובי ועוד יום יומיים אחרי זה
קיימנו באותו יום ואחריו לא יום כן יום לא
כ-24 שעות לאחר התשובה החיובית בבדיקת הביוץ צריך להופיע הביוץ. לפי מה שאת אומרת אז "העבודה" שלכם היתה בזמן הנכון. עכשיו נשאר לטבע לעשות את שלו
לדעתי הכי טוב מהרגע שמתחילים להרגיש ביוץ (אני זיהיתי לפי ההפרשות גם, שהתחילו בערך יומיים לפני שהסטיק היה חיובי) כדאי להתחיל לעבוד יום כן יום לא. זה כי הזרע יכול להישאר בגוף כמה ימים. לא הבנתי בדיוק מתי שכבתם - ביום של הבדיקה החיובית, למחרת לא, ואחרי יומיים כן? כמו יום כן יום לא... נראה לי שזה טוב אם ככה. מחזיקה אצבעות
חח לא ביום של הבדיקה החיובית כן יום אחרי היה שוב חיובי לא זה היה יום שישי ואתמול שוב כן אבל כבר היה שלילי