-
היי מותק,
אני מרגישה שאת מספרת את הסיפור שלי. אני ובעלי גם כן לאחר שנה של ניסיונות חוזרים ושל אכזבות. גם אני עברתי את כל הבדיקות הנדרשות, הביוץ דופק כמו שעון, הבדיקות ההורמונליות מצוינות ורופאת נשים שציינה שהכל זה מלחץ ושאני צריכה להרגע והכל יקרה בשעתו..
העצה הכי טובה שיש לי לתת לך, מהמקום שאני עברתי ממש לפני כמה חודשים את מה שאת עוברת זה שבעלך יעשה כמה שיותר מהר בדיקת זרע.
אנחנו לצערי גילינו שלבעלי יש ספירת זרע נמוכה ועכשיו הגשנו בקשה לכללית להתחלת טיפולי פוריות.
שיהיה המון בהצלחה.
-
תודה על התגובה..
איפה עושים את הבדיקת זרע? בכל קופת חולים?
-
גם אני מרגישה שאת מספרת את הסיפור שלי ואני כלכך מבינה אותך...
כל התסכול על זה שאני לא נקלטת השאלות של אנשים חסרי הטקט המבטים לכיוון הבטן עם משהו גדל שם... והכי קשה זה שאל בחורה שמתתנת כבר בהריון ואני?!? איפה אני בכל הסיפור?!?!
מתסכל אבל מה שלא הורג. אותך מכשל אותך...
אני אחרי שנה של נסיונות הגעתי לפרופסור שלי החלטתי לעשות פרטי טיפולי פוריות... ועשינו בדיקת זרע והתגלה בעיה בזרע קלה...
את שולחת את בעלך לרופא משפחה שלו ומבקשת הפניה לבדיקת זרע עושים את זה בכל בית חולים .. לגבייך תתקשרי למוקד שלכם ותבקשי תקבוע תור לרופא פוריות... בהצלחה!
לילוש
-
היי,
גם הסיפור שלי דומה לשלך. אצלי גם דופק הכל כמו שעון, עד שבעלי נשלח לבדיקת זרע והבנו שהבעיה אצלו. ממליצה לך מעכשיו לקבוע בתור לדיקת זרע, כי התורים שם ארוכים (אנחנו קבענו בבלינסון). לאחר מכן, תפני לרופא נשים שלך שיביא לך הפנייה לבדיקת זרע. אם הבדיקה תצא לא תקינה, מיד תזמיני עוד תור, כי רופא הנשים שלך יפנה אותך לרופא פוריות והוא יבקש לחזור על הבדיקה. אנחנו מאזור המרכז, ורופאת הפוריות שלנו היא דר' גליה בירן.
זה לפחות התהליך שאנחנו עברנו.
בהצלחה!!!!!
-
בדיקת זרע אפשר לקחת הפניה מרופא משפחה ובכללית עם טופס 17 ללכת למכון פרטי בהסדר ואפשר לקבוע תור מיידי גם... אין צורך בית חולים ולחכות
-
היי,
הבנות שכבר עברו את התהליך, אני ממש בתחילתנו.
השבוע אנחנו מגישים את הטפסים לאישור קופת החולים ולקבלת כל המרשמים לזריקות והכל.
אני מטופלת אצל ד"ר איתי בר חוה. מישהי יכולה לספר איך כל התהליך עבר אצלה? פרוטוקול קצר/ארוך..?
האם מישהי נקלטה על הניסיון הראשון (כיוון והבעיה אצל הגבר).
אני אמורה להתחיל שבוע הבא עם קבלת המחזור את סבב הטיפולים הראשון ואני ממש בלחץ ובחרדה...
-
הייי רות אני נקלטתי בטיפול הראשון... אבל בשבוע 7 לא היה דופק לעובר ונאלצתי לעבור הפלה... לגבי הפרוטוקול עברתי רק פרוטוקול אחד אז לא יודעת אם הוא קצר או ארוך...
מקווה שהפעם השנייה תיהיה המנצחת אמן!
שיהיה לך בהצלחה
לילוש
-
מבקרים אצל רופא מתמחה בפוריות, משם הוא יכוון אותך.
בעיקרון: הבעל צריך לעבור בדיקת זרע, ואם הכל תקין אצלו כמו אצלך, הוא מפנה להזרעות...אם תוך 3 ניסיונות (3 חודשים) אין תוצאות --- הריון!! אז מפנים להפריות. כמובן שכמות ההזרעות נותנה לשיקול הרופא, אבל עקרונית להגיע להפריות (אם כל הבדיקות תקינות) צריך 3 הזרעות...
בהצלחה