-
היי, ממש מבינה אותך בשתי השאלות!!!
לגבי מה עושים - אני גם שאלתי את עצמי כל הזמן. למזלי כרגע אני במעין עבודת ביניים (סיימתי תואר שני ולא מחפשת כרגע המשך בתחום כי בעייתי עם הלידה), אז האמת היא שיכולתי להרשות לעצמי מידי פעם לא לבוא או לבוא וללכת אחרי 5-6 שעות, וגם אז סבלתי ממש... נראה לי הרבה נשים פשוט באות ככה וסובלות ואין לי מושג איך עושים את זה.
לגבי השקיפות - ממש מבינה אותך. לי היה טראומה מזה ספציפית כי זה קרה לחברה טובה ממש שלי באותו שבו שגילית שאני בהריון. אני באמצע פעם אחת הרגשתי לא טוב וקיבלתי הפניה למיון ושם בדקו, ופעם וספת ממש התחרפנתי אז קבעתי תור לרופא אחר שיכל לקבל באותו יום והלכתי אליו... הוא היה מגעיל והתייחס אליי כאילו אני היסטרית ומעצבנת אבל ראיתי דופק.... אחר כך עדיין היו לי שבועיים וחצי להתאפק!
אגב כשראיתי שזה לא עובר קניתי דופלר ביתי ועכשיו יכולה כל יומיים ככה לשמוע לבד את הדופק. התלבטתי מאוד כי עדיין לא בטוחה שזו ההתמודדות הכי בריאה אבל נמאס לי להילחם בעצמי אז בסוף הלכתי על זה. בעלי היה נגד אבל עכשיו הוא אומר שאם זה חסך לנו אפילו ריצה אחת למיון ולהיתקע שם 6 שעות זה היה שווה את זה :]
-
חושבת שלא תהיה ברירה אלא להגיע ולסבול, אבל אני לא יודעת איך אני עושה את זה בלי שישימו לב...
מאיזה שבוע אפשר לשמוע דופק בדופלר? לא רוצה להילחץ יותר אם לא אשמע
-
היי מתוקה .. מבינה לליבך !!
לגבי החולשה - אם את ממש לא יכולה להוציא את עצמך מהמיטה תוציאי יום יומיים מחלה בטענה שחטפת איזה וירוס קטן , או שתעבדי על עצמך פסיכולוגית ותשדרי לעצמך שאת חזקה כדי שאף אחד לא ידע כרגע על ההריון .
לגבי השקיפות - אין ברירה ככה זה בשליש הראשון תמיד בלחץ ודאגה מהרע מכל !
תחשבי שכולן עוברות את זה ויולדות בשעה טובה !
הזמן יעשה את שלו עד שתרגישי תנועות עובר מידי יום ותוכלי להיות רגועה מבלי לרוץ לרופא ..
בקיצור אני מאחלת לך שתהיי סבלנית למרות שזה לא פשוט , חזקה ושיעבור הכל בשלום :)
-
???? ?????! ????? ?????? ???, ???? ????? ???? ??? ????. ???? ???? ????? ??????? ????? ????? ??????, ??"? ?? ??, ???? ?? ?????? (????? ???? ???? ?????). ????? ????? ????? ????? ??? ???, ??? ???? ?????? ?????? ?? ????? ?????...
????? ????? ?????? ?????. ????!
-
היי גם לי היה את הפחד של מה עכשיו לחכות חמישה שבועות לעורפית? ואחרי העורפית אותו הפחד של לחכות שלושה שבועות לתור הבא עם הרופאה לשמוע בדופלר? צריך לנסות להירגע. ממליצה לך לא ללכת למיון אלא אם כן באמת יש סיבה לדאגה. נגיד לי עזר שעד השקיפות תמיד היו לי סימפטומים. למרות שאני יודעת שאומרים שסימפטומים זה לא אינדקציה לכלום אבל לי זה עזר כי הרגשתי בהריון.
זה שראו דופק זה מוריד את הסיכויים להפלה משמעותית כך שתנסי להאמין בגוף שלך.
לגבי דופלר ממליצים רק משבוע 12 גם מבחינת טובת העובר וגם כי רק אז אפשר לשמוע בבירור. ותקחי אחד איכותי שלא יטריף אותך יותר לחפש את הדופק.
-
היי
אפשר משבוע 12 אבל אצלי שמעו רק משבוע 13... אני קניתי ב250 שקלים והוא בסדר גמור, לפעמים לוקח לי טיפה זמן למצוא אבל האמת שאחרי כמה פעמים מבינים איך עושים את זה, ואצלי בינתיים הדופק תמיד באותו אזור בבטן, אז מחפשת באזור הזה.
לא הבנתי איך אין בכלל ימי מחלה, אבל גם אם את יכולה לעבוד מהבית זה שיפור משמעות כשלא צריך להתלבש ולנהוג והכל.. למרות שלפעמים דוקא כשהלכתי ללימודים או לפרקטיקום בהתחלה הייתי מרגישה טיפה יותר טוב כי הדעה מוסחת.. לא יודעת מה עדיף כבר.
תרגישי טוב הכי חשוב
-
אני קניתי גם ב250 שח ואני ממש מרוצה:) התחלתי לשמוע משבוע 12 וממש טוב משבוע 13.
לבבי החרדות שארבעה שבועות לא תראי את הבייבי!
מתי שאת ממש בחרדות, לכי למוקד תגידי שכואבת לך הבטן ויעשו לך שם אולטרסאונד ותראי שהכל בסדר ותחזרי הביתה רגועה ??