חדשה + עזרה בהרגעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן
4 תגובות
עמוד 1
  • היי !!
    אמנם אני בהריון ראשון אבל אני די מזדהה עם הרגשות שלך!
    כל ילד מביא איתו את הברכה שלו - אני מאמינה שהכל יהיה בסדר במיוחד אם יש לך משפחה גדולה ותומכת !
    מאחלת לך המון הצלחה :)

• שלום לך

אני בהריון ראשון אז לא יכולה לתרום לך מניסיוני אבל אנסה לעניין ההרגעה הכללית

קודם כל נשמע מהדברים שלך שיש לכם מערכת תומכת ומחבקת וזה כבר טוב !

דבר שני וזה משהו שאמא שלי תמיד אומרת - הכי טוב ילדים יחד בהפרש קטן !!

ככה עוד לא יצאתם לגמרי מהעניינים אתם עדיין בהתחלה ואתם מכניסים עוד אוצר קטן לשגרה לטענתה זה יותר טוב מאשר שכבר הם גדולים ואז חוזרים חזרה להתחלה חחחחחח והיא בדרך כלל צודקת אז....

בכל מקרה מאחלת לך בהצלחה, חששות זה טבעי בכל הריון, ובכל מקרה אף פעם אין "זמן טוב" או "זמן מתאים" תמיד יהיה משהו..... אז אם זה מה שנועד להיות זה יהיה הכי טוב בעולם !!!!!! המון אהבה, מזל טובבבבב והריון קל תקין ומשעמם.....
  • ליהוש וbit תודה על התמיכה! זה ממש עוזר ומרגיע.
    (bit אם אמא שלך אומרת... אז לא אתווכח איתה
  • אני חושבת שהחששות שלך והרגשות שלך הם הכי טבעיים בעולם !

זה לגמרי אנושי ואת נורמלית לחלוטין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה