בחילות או לא להיות!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    אני בשבוע 5+4 והתחילו לי בחילות נוראיות.
    מה יכול להקל??
7 תגובות
עמוד 1
  • אהלן ...
    קודם כל בשעה טובה !!
    לימון !! ארטיק קרח , מוצרים יבשים - בייגלה , קרקרים , לשתות על הבוקר 2 כוסות מים קרים
    והמון סבלנות !
    בהצלחה :)

• תודה!!
    זה פשוט נורא.. רצתי לשירותים עכשיו להקיא, והכל אני מנסה לעשות בשושו שאף אחד בעבודה לא יגלה.
  • אויש גם אני היום מצטרפת לבחילות וההקאות וגם אני בשבוע 5+4 היום
  • שלום

מבינה אתכן לחלוטין חחחחח גם אני בזמן שעוד הסתרתי את זה פה בעבודה רצתי לשירותים 6 פעמים ביום חחחחחחחחחחחחחחחח

לי עזר קצת שהחזקתי צנצנת של בייגלה יבש כזה (החטיף) ליד המיטה וברגע שהייתי קמה (כן כן זה לא הכי כיף) הייתי אוכלת 2-3, זה טיפ שקיבלתי מאחרות וזה עזר.

חוץ מזה פשוט נשנשתי במהלך היום בייגלה- אומרים שפחמימות יבשות מועילות לתחושה.

ואל תשכחו מים כדי שלא תתייבשו זה הכי חשוב

וגם..... אל תשכחו שזה עובר
  • מצטרפת לבנות כאן.
    אני בשבוע 9 וכבר 3 שבועות אני סובלת מבחילות והקאות!!!
    קרקרים זה באמת עוזר.. מים בבוקר לא נראה לי כי אני הקאתי אחרי זה כמה פעמים. והבנתי שגם סודה זה טוב ולימון ותאכלי בערב אם זה עושה לך טוב כמוני אני בערב מצליחה לאכול כמו שצריך!
    שיהיה לנו הריון תקין ובריא ורק טוב בעזרת ה' :)
  • אני גם בשבוע 7 ןאני כבר מיואשת.אני נוסף להקאות גם חלשה.
  • לי עזר למצוץ לימון.
    בנוסף אכלתי המון המון ארטיקים זה גם עזר לי.
    הדבר הכי חשוב הוא לשתות המון מים!
    בין הארוחות מומלץ להכניס פירות וירקות לגוף.
    לא לשכוח שהכל מתגמד כשרואים את היצור הקטן לאחר 9 חודשים של ציפייה אינסופית.
    תרגישו טוב כל הבנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה