מפחדת מוירוס :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, ממש לחוצה פתאום.
    אני מחר שבוע 17
    שבוע שעבר חזרו לי פתאום הבחילות.. היו כמה בקרים שהרגשתי ממש בחילה חזקה שעברה, לפעמים גם בערב... כיוון שאני ממש שונאת להקיא הצלחתי להשתלט על זה. היום קמתי עם בחילה קשה לא הצלחתי והקאתי, ז עבר ואז פתאום שוב עכשיו זה בא בבום והקאתי....
    אני לא יודעת אם זה ההריון, אני מפחדת מאוד שזה וירוס! לגיסתי היה שבוע שעבר וראיתי אותה אתמול, גם אכלנו יום שישי במסעדה, לא יודעת אם זה הגיוני שהיום רק אקיא מזה...
    בקיצור לא יודעת אם זה תסמיני הריון (שממש לא מוצאם חן בעיניי אם הם החליטו לחזור פתאום) או וירוס וזה מלחיץ אותי... למישהי היה משהו כזה?
4 תגובות
עמוד 1
  • רוב הסיכויים שזה תסמיני ההיריון
    לא נראה לי שזה קשור לוירוס
    אני הקאתי עד חודש 7 וגם בחדר לידה הקאתי פעמיים
    אבל אני לא רופאה ואם בשביל השקט הנפשי שלך את מרגישה צורך להבדק אז תלכי לרופא
    תרגישי טוב
  • היי רחלי תודה
    זה מוזר לי שהקאות של הריון יחזרו ככה ובשיא הכוח פתאום.. הקאתי כבר פעם שלישית עכשיו.
    אתמול עברתי לפרנטל של אלטמן במקום החברה שלקחתי עד עכשיו ותוהה אם זה קשור. אני מודאגת שזה לא אחד החיידקים שכל הזמן מפחידים מהם.. ליסטריה נגיד....
    למישהי קרה כזה דבר פתאום????

אלך כנראה למוקד בערב למרות שמה הם כבר יוכלו להגיד :(

• היי שני. לפעמים הקאות חוזרות בשבועות כמו שלך או אפילו יותר מתקדמים.. וזה שהחלפת ויטמנים גם יכול להשפיע. אני חושבת שכל עוד אין לך שלשול וחום את בסדר. תלכי למוקד רק לבדיקה שיבדקו אותך שתהיי רגועה. תרגישי טוב!!!
  • תודה... קבעתי תור לרופאת משפחה מחר בבוקר מקווה שיהיה בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה