-
משהו כמו חלמון לא כמו עובר
-
היי
אצלי בדיוק בזמן שלך ראו שק הריון וחלמון. לא עובר ולא התחלה של עובר... רק שבוע אחר כך היה עובר ודופק.
נראה לי בשלב הזה אין מה לדאוג ואין גם מה לעשות חוץ מלחכות...
-
תודה שני
מתפללת לבשורות טובות
-
ההמתנה עד שבוע 7 לא נעימה במיוחד ומלווה בפחדים וחששות וזה לגיטמי לגמריי!
אבל אין מה לעשות מלבד לחכות.
ההמתנה שווה הכל!
קצת סבלנות והכל יהיה בסדר
חיבוקים
-
נכון
תהל אף אחד לא צופה את העתיד אבל הכי חשוב עכשיו שתכניסי לעצמך לראש שראו בדיוק אבל בדיוקקקק את מה שאמורים לראות!!! ובכל פורום רפואי שתשאלי (ואני כשהייתי במצבך שאלתי בכמה) יגידו לך שזה בסדר גמור ותקין. להיות בלחץ שזה מה שראו עכשיו זה כמו ללכת לדופק ולהיות בלחץ שלא רואים אם זה בן או בת.. או משהו כזה. כמו שבנות פה אומרות - כל דבר בזמנו. אז תחשבי ככה שהלכת מוקדם וראית את מה שיש לראות ועכשיו רק שימשיך במגמה הזאת ויהיה בסדר
-
תודה מקסימות !!!
-
אני לא מנסה בכלל ללכת לפני שבוע 7, נכון שהפחדים והחששות גדולים וגוברים מיום ליום(במיוחד שב"ה אין בחילות והקאות בכלל )
אבל מחכה בסבלנות לעוד שבועיים ואז זה יהיה בטוח.
באמת תהלי הלכת יחסית מוקדם מאד מבינה אותך שלא עמדת בחששות ובלחצים, אבל קחי הכל בקלילות, לדעתי פשוט מאד זה ממש התחלה אז באמת לא רואים כלום.
מחזיקה לך המון אצבעות ומאחלת לך שהכל יהיה תקין וכמו שצריך
-
מעבר למה שאמרו פה הבנות, קחי בחשבון שהבטא לא ממשיכה להכפיל את עצמה לכל אורך ההריון.. מתישהו הערכים יחסית מתייצבים
-
גם אני עשיתי א"ס בשבוע הזה וגם אצלי לא היה עובר. זה מוקדם.
שבוע אחריי כבר היו. וגם דופק....
לאט לאט
יהיה בסדר
תבדקי בטא
בהצלחההההה
ליטלילי
-
יש רופאים שבכלל לא מבצעים בדיקות U.S בשבועות האלה...
כי לא רואים דברים מדוייקים ואז האישה סתם נכנסת לחששות.
אני הלכתי להיבדק בשבוע כמעט 6 והרופא לא הסכים לבדוק, בדיוק מאותה סיבה, שלא בהכרח שרואים דופק ועובר. אמר לחזור בשבוע 8.
הביא הפניות לבדיקות דם וזהו.
l]
-
אם הרופא אמר שהוא רואה משהו אז זה נשמע אופטימי.
האם חווית תופעות כמו כאב בטן חזקים? דימום גושי? אם לא, אז יש מקום לאופטימיות.
אני מציעה לנוח ולא להתאמץ, לשתות הרבה,
תגשי שוב לבדיקה ביום ראשון הבא, עד כמה שזה קשה להתאפק.
בהצלחה!!!! עדכני אותנו.
-
זו הסיבה שממתינים לשבוע 7 לאולטרסאונד ולא הולכים בשבוע 5
עכשיו את סתם מלאה בפחדים וחששות.....
-
האמת שאני כבר רגועה
הבנות כאן הסבירו לי שאין ממה לפחד... והצליחו להוציא לי את המחשבות מהראש
הייתי בבוקר בבדיקת בטא, אעדכן.
-
31.7 72
4.7 732
7.8 3435
11.8 13773
בהתחלה היה הרבה יותר מהכפלה.. ועכשיו אני רואה רק הכפלה
מה אתן חושבות ?
-
מעולה!!!!!
-
מצויין... עוג שבוע בערך כבר תיראו עובר ודופק
ליטלילי
-
אמןןן !!!! תודה רבה לכן!!!!!
-
היי תהל
הבטא מעולה!
למה אבל 4 פעמים? כל ההתעסקות הזאת רק עושה יותר דאגות.. שימי לב שכל בדיקה בשלב המוקדם הזה רק מעלה יותר שאלות מתשובות. באמת שנראה שהכל מצוין. תתרווחי תתפנקי ועוד קצת יראו כל מה שצריך אני בטוחה
-
כן את יותר מצודקת... בנוסף
לכל קשה לאתר את הוירידים שלי וכל הידיים שלי כואבות עם סימנים
אני מאוד לא רוצה להיות כזו אבל אני כזו, חרדתית לחוצה...
עכשיו לאחר בתמיכה וכל המילים הטובות אני רגועה יותר ומשתדלת לעזוב את זה עד הבדיקה הבאה שבעז״ה תרגיע אותי לחלוטין !!!!
-
מבינה אותך כן, אני גם לחוצה נורא בעיקר בהתחלה הייתי בטרוף, הרגשתי משוגעת לגמרי כבר. ועל עצמי אני הכי לא - נראה לי מהצבא עד לפני ההריון לא עשיתי בדיקות דם בכלל והולכת לרופאים לעיתים נדירות, אפילו לא היה לי רופא משפחה. פתאום... טרוף... מקסימום.. עם לחץ או בלי לחץ השבועות יעברו
-
רק שיעברו!!! קבעתי את הבדיקה הבאה ליום שני עוד שבועיים... חושבת שאשתגע עד אז!!
-
יקירתי, הלכת מוקדם מדי, הכל בסדר גמור!
אני הלכתי לבדיקה בשבוע 6 בדיוק והרופא אמר לי (לפני הבדיקה) שיש מצב שלא יראו דופק בכלל כי הגעתי מוקדם מדי.
יש שאומרים שלפני שבוע 7 אפילו קרוב ל-8 עדיף לא ללכת כי לא רואים/לא בטוח/לא יודעים.
אם גם הבטא מוכפלת אז הכל בסדר!
שיהיה המון בהצלחה!