היסטרית! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    הייתי בשישי אצל הרופא (הייתי 7+5, עכשיו 8+1) וראיתי דופק. עד השקיפות העורפית שתהיה עוד חודש מהיום, לא קבועים לי תורים. אני לא מקיאה ואין לי רגישות או גודש בחזה כך שחוץ מעייפות, חולשה וכאבי ראש (שאפשר לשייך גם לדברים אחרים), אין לי תסמינים. אני לחוצה כל הזמן שאולי אין לי תסמינים כי משהו לא בסדר ואני לא יודעת איך להרגיע את עצמי. מנסה להתרכז בדברים אחרים, מנסה לחשוב מחשבות חיוביות, אבל כלום לא עוזר. מרגישה כל הזמן מעין בור של חשש בבטן ולא יודעת איך להפטר ממנו. יודעת שזה לא בריא לקטן, ובן זוגי אומר לי שאני היסטרית, אבל לא מצליחה לשלוט בזה...
    איך אתן נרגעות ולא חושבות על הדברים האלו? חייבת למצוא פתרון

11 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל - בשעה טובה, המשך קל ותקין
  • לי גם לא היה בחילות וכל מיני תסמינים, זה לא מעיד על בעיה...
    תנסי לחשוב חיובי , אין כ״כ מה לעשות עם החששות :/
    אם את ממש מודאגת לכי להיבדק , בהצלחה
  • מה שמרגיע אותי באופן אישי הוא המחשבה שזה לא משהו בתלוי בי. נכון, יש דאגות וחששות עד שמגיעים לשקיפות וחוסר סבלנות לראות שהכל בסדר, אבל כל עוד אני לוקחת את הויטמינים שצריך, אוכלת נכון ושומרת על עצמי, אני יודעת שעשיתי את כל מה שאני יכולה לעשות ולכן הדאגה פוחתת. זה כבר לא תלוי בי ואני מאמינה שהכל יהיה בסדר. אין לך סיבה לחשוש. תנסי להעסיק את עצמך במחשבות חיוביות ותראי שהזמן יעבור יותר מהר.
  • balula135 - זה בדיוק מה שהרופא שלי אמר לי. שגורל ההיריון כבר נחרץ ושלהלחץ לא יעזור. אני צריכה להאמין שמה שאמור לקרות, יקרה.
    תודה לכולן! מאחלת לנו היריון בריא ותקין

• בלי לחץ הכל בסדר כמו שהבנות אומרות כאן תחשבי חיובי תחשבי שהכל בסדר. והכל יהיה בסדר. אני בשבוע 9+5 ולפני 3 שבועות התלוננתי שאני לא מרגישה כלום והנה עכשיו כל 10 דקות אני רצה לשרותים להקיא חחח ולא אוכלת בכלל כמו שצריך. אז תאמיני לי שאת צריכה להודות על כך ולהיות רגועה והכל בסדר אם ראית דופק זה כבר טוב ברוך ה'!
    ועוד כמה זמן תיגשי שוב לרופא לבדוק שהכל הולך טוב !
    שיהיה הריון תקין וטוב:)
  • ממש מבינה אותך... כנראה שהעצות של הבנות פה יותר טובות אבל לי היה ממש קשה להתמודד עם החוסר ודאות הזאת, וספציפית היה לי חשש מטורף מהשקיפות בגלל משהו שקרה לחברה שלי ולא צריך לחזור עליו כדי להכניס דברים לראש. בין הדופק לשקיפות פעם אחת הלכתי למוקד ולקחתי הפניה למיון (כי במכבי אין מוקד נשים בצפון) ופעם אחת קבעתי תור לרופא אחר... כדי לשמור שוב דופק....
    אם ממש לא תוכלי, תעשי את זה. נכון שזה לא הכי בריא בעולם אבל גם לא יודעת אם זה הזמן להתחיל להילחם בעצמך...

• אנחנו נשמות תאומות!!! בכל פעם שאני מגיע לרופא לבדיקה, ביום שלמחרת אני הופכת לחרדתית (היום קצת פחות) כי רק בעוד 5 שבועות שוב אגיע לרופא שוב:(
    משבוע 12 קניתי דופלר ואני שומעת כל יום כמה פעמים ביום את הדופק. לי הייתה הפלה נוראית בשבוע 6 עקב כך שלא בתפתח עובר בשק, נאלצתי לעבור הפלה בכדורים:(
  • מקווה שהכל יעבור ואצליח כבר להיות אמא עם תינוקי מהמם:)
    מאחלת לך ולי שנתגבר על החרדות
  • גם לי אין תסמינים לא היו ואין גם עכשיו. חוץ מכאבי בטן תחתונה אין לי שום תסמין, גם לא עייפות ולא כאבי ראש ולא בחילות ולא הקאות ולא תכיפות במתן שתן. פשוט כלום!!! גם אותי זה מלחיץ שאין לי תסמינים בכלל! מנסה לעבוד על עצמי ולהרגע! אז את לא לבד:) נקווה שיהיו לנו ימים טובים יותר פחות לחוצים ויותר מאושרים:)
  • מאמי אני בשבוע 10 הריון שלישי וזה בסדר אין לך מה להרגיש שמשהו לא בסדר..
    ההריון הזה אצלי מרגיש כיאלו אני לא בהריון רק עם עיפות וכאבי ראש ממש כמוך.
    הכל בסדר :-)
  • אתן מקסימות! תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה