הריון ראשון הפרשות חומות אשמח לתמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות
    לפני יומיים עשיתי בדיקה פס אחד כהה פס אחד בהיר,עשיתי פעמיים .
    מה שקורה זה שיש לי מלא הפרשות חומות אבל רק בפיפי סורי על הפרטים הקטנים הללו חחחח
    היום בבוקר ראיתי טיפה דימום עם ההפרשות ישר רצתי לרופא.
    באולטרסאונד לא ראו כלום הוא אמר מוקדם מדי
    אבל אמר לי לעשות בדיקת בטא פעמיים ולראות את ההדרגתיות
    אני מפחדת שלא יצליח ההריון ניסינו המון זמן ):
    בגלל שאני לא יכולה לספר את הסוד הכיף הזה החלטתי להצטרף אליכן כי אתן ממש תומכות
    יש למישהי משהו מרגיע להגיד לי עד שיהיו לי את הבדיקות ותוצאות
12 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון את לא צרכה להיות בלחץ
    יכול להיות שהדם זה השתרשות
    גם לחברה שלי זה קרה והיא המתינה לשבוע 6 והלכה לרופא וראו דופק והכל בסדר ועכשיו היא בחודש 4
    אני מאוד ממליצה לך לנסות לא לחשוב על זה ותאמיני לי יהיה בסדר
    גם אני לפעמים קצת בלחץ כי עוד לא עשיתי בדיקת דופק אבל אני משתדלת לא לחשוב על זה
    המון בהצלחה ותעדכני
    מחזיקה לך
  • בשעה טובה
  • תודה(:: מחר יש בדיקה
    כמובן אעדכן
  • בהצלחה!!!
    [
  • היי אני בדיוק כמוך היו לי הפרשות חומות כמו דם אבל חום ביום ראשון היה לי דימום ורצתי למיון מלחץ. בבדיקת האולטרסאונד הרופא ראה שק הריון וחלמון אבל לא היה דופק אמר לי או שההריון לא תקין או שזה מוקדם לראות . מחר יש לי תור לרופאה ואני מתפללת שהיאתראה דופק כדי שארגע . אם לא אני צריכה להיות במתח עד שבוע הבא
    נקווה לטוב ונתפלל להריון תקין
  • תודה
    בננות יש לכן מושג אולי מזה בדיקת הפרוגסטרון היום עשיתי ויצא לי 87.5 והבטא 519
  • בטא 519 זה הריון!!!! פרוגסטרון לא יודעת
    שיהיה בשעה טובה ותעדכני כשתעשי עוד יומיים את השנייה... יוווו
  • Guideline to Progesterone levels during pregnancy:
    • 1-28 ng/ml Mid Luteal Phase (Average is over 10 for un-medicated cycles and over 15 with medication use)
    • 9-47 ng/ml First trimester
    • 17-146 ng/ml Second Trimester
    • 49-300 ng/ml Third Trimester

אני לא רופאה אבל לפי האינפורמציה הזאת שחוזרת על עצמה באינטרנט זה מעל הממוצע ולא נמוך..רמה נמוכה גורמת להפלות כך שיש סיבה להיות אופטימית שהכל טוב
  • ואי ממש ממש תודה בנות יום חמישי יעדכן מקווה לטוב

אושר אני כל כך מבינה אותך שבא לנו שפשוט הכל רק יהיה תקין, זה הורג תעדכני אותי אבל!!!!
  • היי בנות יום מדהים
    עכשיו עשיתי בדיקת בטא שניה
    הראשונה יצא 519 ואחרי יומיים יצא 1312,משמע זה טוב נכון?
    ופרו כסרטון ירד (שאין לי מושג מזה)
  • נשמע מעולה!!!!

אף פעם לא בדקו לי פרוגסטרון אז אני לא יודעת מה הקשר שלו כאן, ממליצה לך לשאול על זה בפורום של שאלות רפואיות רק כדי שתדעי מה בודקים לך.. לא כל כך נעים לקבל תוצאות שלא מבינים
  • צודקת תודה שני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה