עבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    רציתי לשתף אתכן אני כרגע לא עובדת (אני מחפשת) כבר חודשיים ולפני שבועיים גיליתי שאני בהריון (אני ובעלי מאוד רצינו ילד/ה) אני ובעלי משכירים דירה ומאז שגיליתי שאני בהריון אני ממש מפחדת מהמצב הכלכלי אני מפחדת שיהיה לנו מאוד קשה עם משכורת אחת (של בעלי) גם לגדל ילד וגם שכירות
    ואף מקום עבודה לא יקבל אישה בהריון
    שלא תחשבו לא נכון אני הכי מאושרת מההריון הזה ילדים זה הדבר שאני הכי אוהבת בעולם
    יש פה מישהי במצב שלי או שהייתה באחד ההריונות שלה במצב הזה?

4 תגובות
עמוד 1
  • כל ילד מביא איתו את הברכה שלו.
    אין טעם לחשוב מראש על הדברים.
    מאחלת לך שאחרי לידה תמצאי עבודה טובה ותסתדרו ובכל אופן, אין דבר גדול יותר מ- בייבי!!! אז תהיי מאושרת והכל יסתדר.
    המשך קל ותקין
  • כמו שלבנדר אמרה מעליי, כל ילד מגיע עם הברכה שלו !!
    וחוץ מזה שהבנתי שלא חייבים לספר על ההריון עד חודש חמישי..
    אבל לא יודעת אם זה תקף לראיונות עבודה , בהצלחה
  • היי מורן
    אני ממש מבינה לליבך...בטוחה שהתינוקת תביא את הברכה שלה ובכל זאת מודאגת..
    אני סיימתי עכשיו תואר שני ואמורה לחפש התמחות כדי להתחיל להתקדם בשלב המקצועי... אבל זה ממש בעייתי ממלא בחינות, בעיקר כי בעייתי לצאת לחופשת לידה בשנה הראשונה.
    חשבתי למצוא עבודה כפסיכולוגית חינוכית בינתיים לא קלינית וגיששתי קצת אבל אני גם מאוד חוששת - אומנם לא חייבת לספר, אבל שני דברים מדאיגים אותי. הראשון זה שזה בכל זאת מצב לא נעים להתקבל לעבודה ופתאום להגיד, אה כן, עוד 5 חודשים בערך אני יוצאת לחופשת לידה (סביר להניח של יותר מ3 חודשים)... להתחיל מקום עבודה ברגל שמאל לא יכול להיות חיובי. גם לא בא לי להיות במצב לא נעים שבגלל שאני רק התחלתי וכבר יולדת אז לחוץ לחזור מהחל"ד, כרגע לפעמים בא לי להיות איתה בבית לנצח.
    ודבר שני אני מרגישה שגם עכשיו בשבוע 17 אני עדיין לא בשיאי... מרגישה חלשה יותר ויש ימים שמרגישה ממש לא טוב, ואני לא חושבת שזה אידיאלי להתחיל עבודה חדשה, בעיקר אם זה משהו ברמת הקריירה ולא סתם עבודה, כשאני לא נותנת את כולי. ומי יודע אם לא כבר מחודש שמיני אתחיל להרגיש כבדה וכו'.
    בקיצור זו ממש התלבטות! מצד שני גם מלחיץ אותי לעצור ככה. לא מקנאת לרגע ולא מתחרטת לשנייה על המתנה הזאת אבל כשרואה את כל החברים מהלימודים רצים קדימה קשה שלא להרגיש מאחור.... נשמע מוזר להגיד אבל אף פעם לא הרגשתי שאני נשארת מאחור בתחום האקדמי\מקצועי, זה ממש שיעור בלהוריד את הרגל מהגז ולהתמודד עם חוסר ודאות.
    כרגע אני עובדת בחצי משרה במשהו שלא מעניין ולא מאתגר אותי, וגם לא מאוד מפרנס, אין לי אפשרות לעבוד שם גם משרה מלאה.. אפשר להגיד שבעלי מפרנס יחיד, וזה בהחלט חוסר וודאות גם כלכלית אבל מבחינתי לא פחות חשוב חוסר ודאות אישית מאוד גדול... עמימות זה לא פשוט
  • שושה ולבנדר לגבי ראיון עבודה נכון לא חייבים להגיד על ההריון אבל בחודש 5 חייבים להגיד למעסיק על ההריון ואם את לא עובדת במקום העבודה מעל חצי שנה יכולים לפטר אותך ואני עוד שבוע מתחילה חודש 2 אז אם בעזרת השם אני יתקבל לעבודה כמו ששני אמרה לא יהיה לי נעים להתחיל מקום עבודה ואחרי 3 חודשים להגיד שאני בהריון ושיפטרו אותי אז זה מה שמפחיד אבל אין מה לעשות אני מאמינה שהכל מלמעלה והבוטן הקטן שיש לי בבטן יביא לנו מזל
    ושני אני מאחלת לי ולך שנימצא עבודה טובה במקצוע שלנו ושיקבלו את זה שאנחנו בהריון
    ושיהיה לכולנו הריון תקין ושניצא עם ידיים מלאות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה