מה קורה לי???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בת 20, החודש זה החודש הראשון בו נטלתי גלולות מסוג מליאן (לאחר שנה בערך שלא לקחתי). החפיסה היא בת 21 גלולות כאשר לאחר מכן יש שבוע הפסקה שבמהלכו כך הבנתי אמור להגיע המחזור החודשי. ביום שהיה אמור להתבצע הביוץ שכחתי לקחת את הגלולה ולקחתי אותה יחד עם הגלולה של היום שאחרי. במהלך החודש פישלתי כמה פעמים עם השעות של הגלולה ולא לקחתי בזמן לפחות 3 גלולות. סיימתי את החפיסה ביום רביעי (לפני 6 ימים).
    המחזור שלי הגיעה אתמול אחרי שעשיתי בדיקת הריון ביתית שתוצאתה יצא שלילי. הגיוני לא? העניין הוא שהמחזור הוא בצבע חום-שחור. יש לי כמו כאבי מחזור אבל זה מטורף כי בחיים לא חוויתי כאלה כאבי מחזור, מדיי פעם יוצאים קצת כמו גושים ריריים (מצטערת על התיאור). הבנתי שזה סימנים של השתרשות?
5 תגובות
עמוד 1
  • אם הבדיקה יצאה שלילית אז לא נראה לי שאלה סימני השרשה. המחזור השונה ייתכן שנובע מהגלולות. אם את רוצה להיות שקטה תעשי שוב בדיקה.
    בהצלחה
  • בגיל 17 נכנסתי להריון והיו בדיוק אותם הסימנים .. זה מה שמטריד אותי. האמת שלא מפחיד אותי ההריון, החוסר ידיעה זה מה שמטריד
  • מסכימה עם לבנדר. גם לי היו פעמים ששכחתי גלולה פה ושם בעבר והייתי ממש בסרט וזה היה כלום. רק כשניסיתי באמת להיכנס להריון הבנתי כמה זה לא דבר כזה פשוט שבהכרח קורה בשנייה לכל אחת (לחלק כן אבל לא לכולן).
    תעשי גם בדיקת דם כדי להיות רגועה.
  • ההפרשות החומות האלה היו יום וחצי ונעלמו .. זה היה אמור להיות המחזור שלי כן? עשיתי הבוקר בדיקה ביתית ויצא שלילי.. קראתי באיזה מקום שיכול להיות שזה מוקדם בכדי לבדוק בבדיקה ביתית. אני לא רגועה מחוסר הידיעה, לא מהידיעה שאולי אני כן בהריון. האמת שדווקא כולם מחכים שאנ יאמר להם שזה הריון. השאלה אם בבדיקת גם בשלב כזה זה יראה ..??
  • אז הגעתי למיון, עשו לי בטא בשתן יצא שלילי. בדיקת אולטרזאוהש לא הראתה כלום (והבנתי בשלב כזה גם לא יכול להראות כלום) מלבד איזה ציסטה שהחליטה להתמקם לי ליד השחלה השמאלית.
    נשאלת השאלה אם בדיקת בטא בשתן אמינה באותה המידה כמו בדם?

מה שאתה משדר ליקום, זה מה שיקרה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה