טיסה בתחילת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם מישהי טסה ממש בתחילת ההריון אפילו טיסה קצרה?
    ידוע מבחינה רפואים האם מותר או אסור?

תודה מראש על התשובה
10 תגובות
עמוד 1
  • מצטרפת לשאלה, האם מותר לטוס ואם כן עד איזה שבוע מותר?
  • אני בשבוע 21 טסתי לאילת ולא היתה כל מניעה רפואית ..
    תשאלו את הרופא המטפל בכן כל אחת וההריון שלה :)

• עדיף לחכות עד שבוע 12 אבל אני טסתי בשבוע 10 גם.. מלוב אנגלס לישראל 15 שעות טיסה ועכשיו אני טסה שוב את זה בשבוע 13הרופא שלי אומר שהכל בסדר ואין מה לדאוג.
  • עדיף לחכות עד שבוע 12 אבל אני טסתי בשבוע 10 גם.. מלוב אנגלס לישראל 15 שעות טיסה ועכשיו אני טסה שוב את זה בשבוע 13הרופא שלי אומר שהכל בסדר ואין מה לדאוג.
  • אני טסתי בשבוע 10 לארה"ב ובחזרה לארץ בשבוע 13. הכל עבר בסדר גמור אבל זה מאוד אינדיוידואלי ותלוי בהרגשה שלך ובהריון שלך.
    אם זו טיסה ארוכה מומלץ כל שעתיים לקום וללכת קצת כדי להמריץ את מחזור הדם ולשתות המון מים.
    דרך אגב - אם את טסה עם אל על ואומרת שאת בהריון, אז מקבלת בקבוק מים מינרלים גדול משלך... סתם נחמד...
  • לידיעתי, עד שבוע 26 חברות התעופה מתירות לטוס. אני מתכננת טיסה בשבוע 19

• היי אני טסתי בשבוע 6 ואז חזרה בשבוע 9 לארה"ב- הדגש היחיד של הרופא שלי היה לעשות הרבה הליכות במטוס כדי להזרים את הדם.
    אחר כך טסתי בשבוע 16 וחזרה ב18 גם טיסות ארוכות לארה"ב והיה אותו דגש.
    וגם בשבוע 22 אבל זו היתה טיסה קצרה של שעה וחצי אז זה ממש בקטנה.
    כל הטיסות עברו בשלום למרות שעד חודש שישי הקאתי אבל דווקא בטיסות הייתי בסדר והרגשתי טוב יחסית.
    אפשר לטוס עד שבוע 26 בלי אישור רופא(יש חברות שמעל שבוע 26 יבקשו מכתב מרופא) והחל משבוע זה אפשר לטוס בלי בעיה כמובן רק בתנאי שההיריון תקין ובאישור הרופא שלך וחשוב מאוד לפני כל טיסה לדבר עם הרופא שלך לטיפים או כל מיני הערות ספציפיות לך וגם לעשות ביטוח היריון חול זה עולה 100 שח בערך כדאי וחשוב.
    תהניייייייייייי מלא:)

• בנות תודה ממש עזרתן לי...

מתכוונת לטוס בשבוע 7 זמן הטיסה כשעתיים וחצי (בקטנה)...
    החרדות שלי מכל דבר לאחר הפלה מתקדמת...
    האם עשיתן US לפני הטיסה ולאחריה?
    נראה לכן שבטרימסטר הראשון בעייתי לנסוע?
    לפי הבנתי הבעיה היא יותר בשבועות המתקדמים כיוון שיכול לגרום לצניחת שיליה עקב לחץ אוויר...
  • היי
    טסתי ממש לפני כמה ימים, חזרנו אתמול
    טסטי בסוף שבוע 7
    קראתי באינטרנט, והתייעצתי עם חברה שטסה בשבוע 6 והכל היה בסדר..... והכל בסדר נכון לעכשיו...... לא אשקר ואגיד שאין לי חששות ובא לי ללכת לרפואה דחופה לדעת שהכל בסדר......

לא זוכרת באיזה שרשור זה נאמר, אבל גורל ההריון כבר נקבע, ומה שצריך לקרות קורה
  • בהריון הראשון שלי טסתי לארגנטינה משבוע 7 עד 11.
    בהריון שני טסתי לארה"ב משבוע 4 עד 6 (גיליתי שאני בהריון בארה"ב).

אומרים לשתות הרבה מים ולהסתובב הרבה בטיסות.

אם ההריון תקין אין בעיה עד כמה שאני יודעת.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה