פטרייה במהלך ההיריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני נמצאת בשמירת היריון עקב צירים מוקדמים וקיצור צוואר הרחם.
    אני בשבוע 28, במעקב כל שבוע, בפעם האחרונה אורך הצוואר היה 26 ולא הייתה פתיחה.
    לפני כשבועיים רופאת הנשים שלי עשתה לי בדיקה והתברר שיש לי פטרייה בנרתיק.
    לצורך זה, היא הביאה לי משחה למריחה בתוך הנרתיק (בעזרת מוליך)- אגיסטן קרם וגינאלי, וכן משחה למריחה חיצונית הנקראת- טבעדרים.
    מאז אני חוששת מאוד לבצע את הטיפול, כיוון שאני חוששת שהחדרת המוליך לתוך הנרתיק תגרום לי לצירים/קיצור צוואר הרחם. הרוקחת שאיתה דיברתי אמרה לי שאני צריכה להחדיר את המוליך לעומק של האצבע שלי כדי שהטיפול יהיה אפקטיבי מצד אחד ומצד שני לא יגיע עד צוואר הרחם- מה שיעורר צירים, אבל אין לי מושג איך לעשות את זה...
    האם זה בסדר שאדחה את הטיפול בפטרייה עד לחודש תשיעי לפחות? (היא לא מציקה לי כלל- לא מגרד לי ואין לי הפרשות מוזרות. יתכן שהיא עברה מעצמה?) האם פטרייה יכולה לגרום נזק לעובר? ייתכן שהפטריה גרמה לי לצירים?
    אני לא יודעת מה לעשות...אשמח לקבל עזרה..
    תודה
    שירה

שירה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

פטריה אינה מזיקה לעובר ו/או גורמת לצירים מוקדמים, ובעיקרון אין חובה לטפל. יחד עם זאת הרופאה שלך החליטה לטפל בך אחרי שבדקה אותך. לכן, אני מציע שתדברי עם הרופאה שלך. אני לא רוצה להמליץ לך טיפול או אי טיפול דרך הפורום (זה לא אחראי בעיניי)

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה